BEN direk ip yemiştim aga2 Haftada Arada Sırada Grip Kullanıyordum Birkere Ban yedim şansamı bilinmez ama pc formatladım ban kalkmışdı
format şu yönden gerekli pc de 3.parti yazılım bulunuyor olabilir hile bulunuyor olabilir ve bunu senin farketmen zor bi durum neyin ne yaşatacağını bilemezsin bu yüzden yani işini garantiye almak için gereklidirformat neden gerekli moruk ben beta da yedim sanırım 12 ağustosta açılıyo benimki ?
yok kardeşim 3 ay bende yedim ve şuan 2 ay kaldı benim banın açılmasına belki ısrar ettiğim için 3 aydır bilemiyorum yaklaşık 7-8 kere ticket attım cünkübilgi için sağolasın da 3 değil 6 ay diye biliyorum ben
ben saçma buluyorum donanım banı kardeşim haklı haksız ban yiyor insanlar ben gta oynayabilmek için amd softwarenin farklı versiyonunu indirdim ve bana ondan sonra donanım banı attı yani haksız yere ban yiyor insanlar ve bunu yapıyorlarsa daha güçlü bir sistemle yapmalarını isterim hatalı ban sayısını 0 a kadar indirebilmelilerTabiki acımıycaklar açarsan yersin hwid ban'ı Riot Games valve gibi uyduruk düzensiz düşüncesiz bir şirket değil ki oyunlarını düşünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?