inşallah düşürürsün <3saol işime yarar umarım
aslında taktik 2 hesap taktiği değil az izlenenleri izlerseniz şansınız artıyor drop time geldiğinde diyelim tek sen izliyorsan alıyorsunBu iki hesap olayını benimde arkadaşlarım yapıyordu ve key'leri satıyorlar şu anda,yani gerçekten işe yarayan bir taktik 2 hesap taktiği teşekkürler.
İyi Forumlar Dilerim.
Arkadaşlar öncelikle riot hesabını twitch hesabınıza bağlamanız gerekir
taktiğe geliyorum kimse boş yorum yapmasın abi 2hesapda düşürdüm 1 gün içinde
Taktik: Drop aktif olan yayıncılardan yayını az izlenenleri izleyeceksiniz orda yazıyorki aynı anda tek bir yayıncıdan düşürebilirsiniz umursamayın abi verin diğer sekmelerde farklı yayınlar inşallah sizede düşer
içinizden gelirse like atarsanız sevinirim
inşallah düşürürsün güzel kardeşimAllah yardımcın olsun sizlere birşeyler kazandırabiliyorsam ne mutlu banaDostum cidden çok ihtiyacım vardı buna Allah razı olsun tanrı seni korusun deneyeceğim çok güzel bir paylaşım +++++
ben ve arkadaşlarım dün böyle yaparak 4 tane hesap düşürdük 2tane hesap benim sen şimdi bunun bizim şansımız olduğunu mu düşünüyorsun?az izlenenleri izlemek şans attırmıyor. 2 saat izledikten sonra herkes aynı havuza düşüyor. ister 10k izlenen yayını izle, ister 10 kişilik izleyen yayını farketmiyor.
diğer konuya gelirsek istediğin kadar sekme de yayın aç en son hangisini izliyorsan onu izlemiş olursun. twitch o şeye güncelleme getirmişti
oyunun çıkması 2 haziran zaten az sabırlı bekleyin oynarsınız
rica ederim kardeşim hoş geldin:dDostum cidden çok ihtiyacım vardı buna deneyeceğim çok güzel bir paylaşım +++++ eğer olursa buraya kanıt niteliğinde tekrar yazacağım
zaten şuan bir çok kişiye drop düşmüş durum da. dün sadece 4 saatlik bir yayın izledim düştü mesela. şans işi xdben ve arkadaşlarım dün böyle yaparak 4 tane hesap düşürdük 2tane hesap benim sen şimdi bunun bizim şansımız olduğunu mu düşünüyorsun?
ama dediğin gibi tek bir havuzda toplansa aynı ıpde 2 farklı hesaba drop atarmızaten şuan bir çok kişiye drop düşmüş durum da. dün sadece 4 saatlik bir yayın izledim düştü mesela. şans işi xd
ben hiç izlemedim afk bıraktım sahuru yaptım bir baktım düşmüş dedim öbürünü açıyım da onuda hediye ederim bir baktım onada düşmüşzaten şuan bir çok kişiye drop düşmüş durum da. dün sadece 4 saatlik bir yayın izledim düştü mesela. şans işi xd
buyur reisknk bişey sorabilirmiyim?
tabiki saatlerce yayın izlemek çok saçma ama şöyle bir yanı var özellikle csgo oyuncularının alışımı biraz zor şahi olarak konuşuyorum mekaniklere alışmak tuşlara alışmak çok zor özelliklede Qya2 Haziran'a az kalmış zaten sabredilcek bi vakit
harcanmaya değmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?