사람들은 죽을 것을 알면서도 왜 사는가
Süper Üye
Konuyu takip ediyorum ve detected olmadığını biliyorum zaten. Meraktan tartışmak için konu açtımşuan UD bro konuyu takip etsen anlarsın zaten riot çalışanlarına 600 mesaj fazla geldi
Sürüm düşsem düzelir mi acaba spoof mu bozuldu yakanka 1 kere oynadım oda arkadaşın pc deydi bunda süper üye olmadığım için oynayamıyorum ama bildiğim kadarıyla çocuk ban yemedi rage oynamama rağmen bence sende bir sıkıntı var
Oynadım zaten, forumda da konusu var kendim açtım ve dediğim gibi daha önceden 2 haftaya yakın oynadım ban vs yoktu hatta artık banlanıp yeni hesap kasmak istemeye başladım. Şimdi sürüm düşüyorum bakalım nasıl olacak?Spoofu gerçekten test ettinmi? hilesiz girip 5 6 el oyna ban atıyorsa spoof yöntemi çalışmıyordur
denemekten zarar gelmezKonuyu takip ediyorum ve detected olmadığını biliyorum zaten. Meraktan tartışmak için konu açtım
Post automatically merged:
Sürüm düşsem düzelir mi acaba spoof mu bozuldu ya
Kanka ne dediğini anlamadım kidenemekten zarar gelmez
Hala oynuyor mu yeni hesapla?Benim arkadaşım 3 hesabı ban yemiş biri RP den diyeri aşırı beli etmekten
knk adamlar yazmış zaten 3 hesap açın her gün 1 tanesinde oynayın onda da 5-6 maç yani bir hesapta 5-6 maç attıktan sonra 3 gün girmeyeceksin taaki böyle hesap yükselene kadarBenim arkadaşım 3 hesabı ban yemiş biri RP den diyeri aşırı beli etmekten
Yok daha oynamıyorHala oynuyor mu yeni hesapla?
İşte kral o girdi Allah'tan ben yemedim yoksa sikinler giderdiyaptım knk şey oyun başlamadan açmam gerekiyormuş yinede sağol
knk adamlar yazmış zaten 3 hesap açın her gün 1 tanesinde oynayın onda da 5-6 maç yani bir hesapta 5-6 maç attıktan sonra 3 gün girmeyeceksin taaki böyle hesap yükselene kadar
yazık olurduYok daha oynamıyor
İşte kral o girdi Allah'tan ben yemedim yoksa sikinler giderdi
Oldu kral gitti güzel hesabı ama artık açmıyoryazık olurdu
niye kiOldu kral gitti güzel hesabı ama artık açmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?