Onaylı Üye
ben yedim agaSelamlar daha önceden kullanıyordum sıkıntısız bir hafta kullanım dia oldum (spoof yapmıştım) sonra reporttan ban yedim.
Şimdi 4-5 gündür yeni hesaplar açıp oynuyorum ve birkaç gün girmesem bile direkt olarak banlanıyor.
Hile detected değil farkındayım ama spoof yöntemi de çalışıyor.
Öte yandan sadece hesaplarda günde 3-4 maç oynuyorum ve report yemiyorum.
Benim gibi ban yiyen arkadaşlar var mı merak ettim sadece, yanlış anlamayın.
Kardeş güncel spoofer varsa paylaşır mısın ?Selamlar daha önceden kullanıyordum sıkıntısız bir hafta kullanım dia oldum (spoof yapmıştım) sonra reporttan ban yedim.
Şimdi 4-5 gündür yeni hesaplar açıp oynuyorum ve birkaç gün girmesem bile direkt olarak banlanıyor.
aga süper üye olsam ban yigcemi ozaman anlıcam valla cok zor süper üye olmak yaSelamlar daha önceden kullanıyordum sıkıntısız bir hafta kullanım dia oldum (spoof yapmıştım) sonra reporttan ban yedim.
konuyu düzgün okur musun?ud kanka
kanka üyesin sen hileyi nasıl kullandın?ben yedim aga
Yok kanka daha önceden bir iki hafta sıkıntısız oynadım zaten, şimdi sürüm düşürdüm öyle spoof deneyeceğim.Spoffer olayında yanlışıklık olmasın mı dostum yazmışsın ama ben bir ara spoffer yaptım manyak gibi hiç bir şey kullanmadan VAL 5 hatası alıp ban yiyordum HWİD ban sürem geçince bu olay geçti hilede sıkıntı varmı bilemem kullanan arkadaşlara bir sor bakalım ben kullanmadım
Hesabı ban yedi büyük ihtimal ip ban yedi ayarlasin belki girerniye ki
olabilir bilmiyorum denemk lazm bende valo source derlmeye çalışıyorum vanguard bypass yaparsam paylaşırımHesabı ban yedi büyük ihtimal ip ban yedi ayarlasin belki girer
Şu anda normal olarak undetected, eğer ban yersen reporttan yemişsindir.hileden gelen yasak algılanıyor mu yoksa raporlardan mı?
Eyvallaholabilir bilmiyorum denemk lazm bende valo source derlmeye çalışıyorum vanguard bypass yaparsam paylaşırım
<3Eyvallah
hwid yedi mi ?Benim arkadaşım 3 hesabı ban yemiş biri RP den diyeri aşırı beli etmekten
Onu sormadım kralhwid yedi mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?