Uzman Üye
Valorant'ın Shacosu, Yoruyla funny montage yapmayı düşünüyorum ama yasak mı? Bir sormak istedim.
Moderatörün son düzenlenenleri:
Aynen öyle bi kisi demis herkes yazmış arkasından bi video ile deteced mi olurmuşYukardaki arkadaşlar neyin kafasını yaşıyor. Hiçbir hile videodan detect olmaz. Sadece DLL veya EXE ilgili Riot yazılımcılarının eline geçerse detect olma gibi bir durum olabilir. Yaptığın video ile hilenin kodları gözükmez fakat dikkat çekmeyi başarır buda Riot yazılımcılarının bu hileyi farketmesine sebep olur. Ama oda çok düşük bir ihtimal gibi.
dostum hile dosyası içerisinde skeleton vision, box vision, gibi özellikler ve bi insert veya f5 f6 gibi tuşla açılan bi menu yok. oyun içinde bulunan dosyaları değiştiriyor yüksek ihtimal diye birşey zaten demedim ama ne gerek var riske. bir yetkili şans eseri izlese ki olabilir neden olmasın adam bu isimdir map dir bi güncellemeyle düzeltebilirler. Bunu kasteddim dier insanlar yanlış konusuyor olabilir fakat benim demek istediğimi anlamışsınızdır umarım.Yukardaki arkadaşlar neyin kafasını yaşıyor. Hiçbir hile videodan detect olmaz. Sadece DLL veya EXE ilgili Riot yazılımcılarının eline geçerse detect olma gibi bir durum olabilir. Yaptığın video ile hilenin kodları gözükmez fakat dikkat çekmeyi başarır buda Riot yazılımcılarının bu hileyi farketmesine sebep olur. Ama oda çok düşük bir ihtimal gibi.