- Yasaklandı
-
Düşün ve harekete geç🌪️
Banlı Üye
hocam hilenin düzgün kişilerin kullanması gerek...Knk 1500 yorum çok ya
Evet çok doğur bi tespit
Onlarin yuzunden vanguard geldi zaten lole. Ben 3 aydir bas bas bagiriyordum mesaj sayisini arttirin diye dinleyen olmadi. Simdi sc siz otursun asagiya herkes xdaynısı lol içinde geçerli olması lazım 50 mesaj kasıp hile ile oynayan çok var ya
ben sevindim gelmesine normalde master oyuncusuyumOnlarin yuzunden vanguard geldi zaten lole. Ben 3 aydir bas bas bagiriyordum mesaj sayisini arttirin diye dinleyen olmadi. Simdi sc siz otursun asagiya herkes xd
haklısınız doğrudur ben sadece mesaj sayısı fazla bu adam günde 50 mesaj hakkı var 1500 yapacak ve flood spam atmadan çok zor onu açıklamak istedimhocam ben 1500 iken kulanıyordum rahat +15 hesap kastım inmoya hepsinden 0 ban bu hile ile kasıyorum 3 hesap kasıyorum 1 tanesi gg
sa knk valodan ban yedım oyuna hıc gırmıyor bı cozumu varmıhocam ben 1500 iken kulanıyordum rahat +15 hesap kastım inmoya hepsinden 0 ban bu hile ile kasıyorum 3 hesap kasıyorum 1 tanesi gg
forumda takıl yaparsın önemli değil konu o da değil, ne kadar az kullanıcı o kadar az ban riski bana boş konuşmayın şimdi, özel builde sahip hileler çok çok uzun süre dayanırken paralı-ucuz hileler belli bir zaman sonra ban dalgasında patlar.hocam 500 yorum yeterli olabilirde ben onu almak için uğraşıyom umarım .d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?