Selam dostlarım keki başlattığımda bana oyuna giriş yapmamı söylüyor giriş yapıyorum ardından poligona giriyorum tepki vermeden kek kapanıyor. Secure boot kapalı herhangi bir virüs koruma programı açık değil güvenlik duvarı dahil.
Zaman zaman hile kaynaklı sorunlarda olabilmekte ve düzeltilmektedir bundan dolayı sorununuz çoktan çözülmüşte olabilir. Valorant Dword en stabil Windows...
aynı sorunu başka uygulamalarda hyper-v özelliği açıkken alıyordum alakası nedir bilmiyorum ama kapatmayı dene, bu arada konu ile çok alakasız ama oyundaki ismin buradaki ismin ile aynı ise seninle daha önce karşılaştık ve hilen güzel
aynı sorunu başka uygulamalarda hyper-v özelliği açıkken alıyordum alakası nedir bilmiyorum ama kapatmayı dene, bu arada konu ile çok alakasız ama oyundaki ismin buradaki ismin ile aynı ise seninle daha önce karşılaştık ve hilen güzel
Zaman zaman hile kaynaklı sorunlarda olabilmekte ve düzeltilmektedir bundan dolayı sorununuz çoktan çözülmüşte olabilir. Valorant Dword en stabil Windows 10 sürümlerinde çalışmaktadır.
Sorununuz devam ediyorsa DM atabilirsiniz, iyi forumlar dileriz.