Warrior
Süper Üye
hayırlı olsun hocam 95 mesaj kalmışSüper uyuye az kaldı benimde hileyi açmak için sabırsızlanıyorum![]()
![]()
hayırlı olsun hocam 95 mesaj kalmışSüper uyuye az kaldı benimde hileyi açmak için sabırsızlanıyorum![]()
![]()
Sorma sorma ne yollar kattettik bu mesaja ulaşmak için ama hırs yaptım illa o hileyi açacamhayırlı olsun hocam 95 mesaj kalmış
sorunsuz oynuyorum bro noob gıbı oynuyom arada ıkı adam vur oke takım ıyı olunca zaten gerısı kolayhala ban yemedin mi
Post automatically merged:
legit oynarsan atmaz ya. ben güveniyorum bu hileye. eğer ban yersen reportdan yersin
Post automatically merged:
hilede zaten başka özellik yok diye biliyorum. wall yoksa hangi özelliği açıyor
herkes ballandıra ballandıra anlatıyo. denemeyi çok istiyorumsorunsuz oynuyorum bro noob gıbı oynuyom arada ıkı adam vur oke takım ıyı olunca zaten gerısı kolay![]()
umarım kısa zamanda erişirsin iyi forumlar broherkes ballandıra ballandıra anlatıyo. denemeyi çok istiyorum
teşekkürler sanada iyi forumlarumarım kısa zamanda erişirsin iyi forumlar bro
hileyi kullandın mı ?Hıle güzelde bazen adamlar bag'ta kalıyor adamın nick karşımda gözüküyor birden karşımda çıkıyor
evet kullandımhileyi kullandın mı ?
bizde deneyeceğiz inşallahKanka hile süper aşırı iyi uzaktan adamlar görünmüyor maç başlayınca adamlar yavaş yavaş gözükmeye başlıyor nereye gittikleri ws radarı aç adamlar gözükmediğinde orda gözüküyor ben 4 gün dayanabildim legit oynadım galiba reporttan ban yedim insanlar boş yere herkese hile derler o yüzden yedim galiba bence denemelisin ve full legit oynamalısın duvar arkası yanlışıkla elin bile kaymasın o derece yani yoksa ban yersin
Bekliyoruz yorumlarınıaz kaldı buraya rez alıyorum başlayınca deneyimlerimi yazıcam
Ha tamam pardon seçkin üye gibi gözükünce kafam karıştıevet kullandım
öyle yapmaya çalışacağımbelli etmeden oynarsan sıkıntı yok
Legit oynadığın sürece sorun olmayacağını düşünüyorum.kendim kullanmadım fakat bir arkadaşım kullanıyordu legit oynadığın sürece sıkıntı olmuyor diye biliyorum sıfırdan kasıyordu en son immoya çıkmış olması lazım
Hiçbir hileyi main hesabınızla açmanızı kesinlikle tavsiye etmem. Elbet bir gün sonu hüsran oluyor tecrübeyle sabittirbende skin var birsürü ondan korkuyorum açmaya başka hesapta ban yersem kendi hesabım da mı ban yer