Süper Üye
hile kullandığını belli etmeden kullanmak demekLegit oynamaktan kastınız nedir ?
hile kullandığını belli etmeden kullanmak demekLegit oynamaktan kastınız nedir ?
Evet legit oynamak en büyük şartlardan biri. Ne zamandır oynuyorsunuz legit olarak?Hile gayet iyi çalışıyor ve aşırı legit oynaman lazım yoksa direk hwid Ban atiyolarlar dikkat etmek lazim
3 hafta kadar oynadım Ban yedimEvet legit oynamak en büyük şartlardan biri. Ne zamandır oynuyorsunuz legit olarak?
Çok kısa bir süre değil mi? Legit oynamanıza rağmen kısa sürede yemişsiniz3 hafta kadar oynadım Ban yedim
rage oynarsan affetmiyo riot3 hafta kadar oynadım Ban yedim
Nasıl ban yemiyorsun ?Hile yayınlanalı 4 ay oluyor 4 aydır ban yemeyen hesabım var.
çok maç atmıyorum, legit oynuyorum plat eloda geziniyorum 3-5 günde bir 2-3 maç atıyorum duvar izlemiyorum chat yapmıyorumN
Nasıl ban yemiyorsun ?
2-3 maç attiktan sonra girmiyor musun hiç valorantta?çok maç atmıyorum, legit oynuyorum plat eloda geziniyorum 3-5 günde bir 2-3 maç atıyorum duvar izlemiyorum chat yapmıyorum
Bi süper üye olsak deneyeceğiz bakalımben henüz denemedim ama arkadaşım denedi
ekran paylaşı bi ara dc den
bence can barı gereksiz büyük
sadece wall ı açmak daha iyi
isimleri açmak zaten gereksiz bence
ama wh çok güzel çalışıyo
Fazla oynamam zatengünde 4 5 maç atarsan yasaklanmazsın bro
bende girmem 1 maç zaten zor atıyorum2-3 maç attiktan sonra girmiyor musun hiç valorantta?
maçlardaki genel kill sayın kaççok maç atmıyorum, legit oynuyorum plat eloda geziniyorum 3-5 günde bir 2-3 maç atıyorum duvar izlemiyorum chat yapmıyorum
duvar arkası baktın mı hiç? rapordan yemiş olabilirsin3 hafta kadar oynadım Ban yedim
evet süper üye olması iyisüper üye olması da galiba detected olmamasında etkili baya
aynı pc den oynarsan yerbende skin var birsürü ondan korkuyorum açmaya başka hesapta ban yersem kendi hesabım da mı ban yer
hala ban yemedin mihile efso legıt oynamak şartıyla yoksa hwıdı kafana yersın![]()
legit oynarsan atmaz ya. ben güveniyorum bu hileye. eğer ban yersen reportdan yersinbende merak ediyorum sadece 500 yorum kaldı ama legitte ban atmıyor sanırsam
hilede zaten başka özellik yok diye biliyorum. wall yoksa hangi özelliği açıyorşahsen kendim birebir kullanamıyorum süper üye olmadığım için ama arkadaşım 2 aydır ban yemeden oynuyormuş öyle söyledi çok abartmadan wall kapalı oynuyormuş