Cozume karsı cikicaksan kendi fikrinle o zaman cozum arama dostum ne diyim yani cozum sunuyorum sana onla alakalı degil diyorsun denedim olmadı desen anlicagım daDefender ile alakali oldugunu sanmiyorum verdigi hata öyle demiyor anlamadım ( Hile kullanınca demiyor bunu bide normal oynarken hocam öyle sandiysan )
Yok kanka ekran kartı bellegi falan diyor hatayı okusana virüs koruması ne alaka dedim sadece zaten defender kapali bendeCozume karsı cikicaksan kendi fikrinle o zaman cozum arama dostum ne diyim yani cozum sunuyorum sana onla alakalı degil diyorsun denedim olmadı desen anlicagım da
Aynısını arkadasım yasadı ve oyle cozdu, benim onerilerim yukarida oldugu gibi alternatif bulamazsan belki extra olarak buna downgrade deneyebilirsinYok kanka ekran kartı bellegi falan diyor hatayı okusana virüs koruması ne alaka dedim sadece zaten defender kapali bende
Aga windows defender ne alaka anlamadım ama deneyecegimwindows defenderi tam kapattığına emin misin
Sanal bellekten yedigi icin aka MsMpEng.exeAga windows defender ne alaka anlamadım ama deneyecegim
Oyunun İGPU'dan çalisip çalismadıgına nasıl bakarım bilmiyorum anlamiyorumdaOyunun IGPU'dan çalışmadığına emin ol. İşlemcinin dahili grafik birimini kullanmasın oyun.
maybe you have to increase your ram too ... I think 16GB is a good optionValorantda Doku yerleştirirken görüntü belleğinde yer kalmadi! ekran kartının gereken minimum belleğe sahip oldugundan emin ol, Çıkılıyor...
Hatası Aliyorum Windows 11 de oynarken bu hatayı almiyordum windows 10' 22H2a geçince valorant oynadım bu hatayı veriyor napıcam?
i5-11400H işlemci
GTX 1650 ekran karti
8GB RAM
250gb ssd
Laptop'da ram artıyor mu?maybe you have to increase your ram too ... I think 16GB is a good option
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?