Valorant eksikleri fazlaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
olmuş oyundur. cs go ile aynı tarzda olsa da aynı kulvarda değildir. bu demek değil ki o kötü bu iyi veya bu kötü o iyi. oynamaya devam edenlerin şikayet ettikleri noktalar aynı, bu kadar oyuncu geri dönüşü sonrası mutlaka firma da bazı iyileştirmelere gidecektir.

bir de gerçekten cs go gibi pazar ortamı kurabilirse o zaman esas kritik eşiği atlar.

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bazı heroları cok fazla abartılı kanka

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
koşarken ya deli gibi sekecek ya da bi sistem yapacaklar koşarken hiçbir mermi adama isabet edemicek
oyunun böyle çok saçma olduğunu düşünüyorum ayrıca valorant pay to win oyun gibi bişey bi yayıncıda nvidia gecikme önlemesi diye birşey görmüştüm daha erken gösteriyor şu monitörlerdeki 360hz olayları falan var benim bilgisayarımda ekran kartım yandı 30 fps oyun oynuyorum 75hz monitörümle bu nasıl adalet acaba ekipmanlarımda iyi denilcek durumda değil tabiki bu durumun önüne geçilemez ama bişey denenebilmesi lazım

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
oyunun böyle çok saçma olduğunu düşünüyorum ayrıca valorant pay to win oyun gibi bişey bi yayıncıda nvidia gecikme önlemesi diye birşey görmüştüm daha erken gösteriyor şu monitörlerdeki 360hz olayları falan var benim bilgisayarımda ekran kartım yandı 30 fps oyun oynuyorum 75hz monitörümle bu nasıl adalet acaba ekipmanlarımda iyi denilcek durumda değil tabiki bu durumun önüne geçilemez ama bişey denenebilmesi lazım
knk o her oyunda öyle fps oyunlarını geç her oyun öyle maalesef

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Harbiden hacı şu mapi seçelim ya bu nedir icebox breeze gelip duruyor cildiricam

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Q ve E harfi ile yan bakış. diğer oyunlardan baya alışkınım.

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
icebox haritasını seviyorum ve map seçme olsa icebox gibi haritalar oynanmaz
Post automatically merged:

öyle bişey ileride gelceğini sanmam bir fps oyununda öyle şeyler olmaz bnce
olabilir. işte benimkisi el alışkanlığı ses duyunca parmaklar gidiyor.

gİGA ChaD
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
bence adil değil maçlar rankedda rahat edebiliyosun onda da annenden eser kalmıyo ayrıca silah çektiğin zaman ilk önce animasyon girmesi mermin bittiğinde pistole geçip adamı almanı zorlaştırıyo vs vs ha fructure denen o haritadan hiç bahsetmiyorum bile seven var mı bilemem

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
lolde de adamların animasyonlarını 360hz monitorde daha hızlı görmüyor musun ?
kanka o da varda şimdi iyi bilgisayar istemiyor 360hz de spelleri hızlıca görebilirsin ama onu dodgelaman için yetenekde lazım o yüzden pek sıkıntı değil fark etmiyor demiyorumda valoya göre daha iyi

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
bence adil değil maçlar rankedda rahat edebiliyosun onda da annenden eser kalmıyo ayrıca silah çektiğin zaman ilk önce animasyon girmesi mermin bittiğinde pistole geçip adamı almanı zorlaştırıyo vs vs ha fructure denen o haritadan hiç bahsetmiyorum bile seven var mı bilemem
valo oynayanlar aşırı agresif. edep yoksunu çok fazla. direk sesleri kısıyorum. yoksa sinir stres oynanmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...