hayır dostum razer'ın uygulaması üzerinden yapıyorsun zatenherhangi bir ban durumu varmı 3.parti yazılım olarak
videodakilerin haricinde de kendinize özel bir renk ayarı yapabilirsiniz.sadece digital vibrance arttırmıyor mu ben yanlış mı gördüm ?
videodaki sadece digital vibrance ise bu kadar uğraşa gerek yok onu diycektimvideodakilerin haricinde de kendinize özel bir renk ayarı yapabilirsiniz.
ekran kartı driverında zaten renk ayarlama varsa doğru gerek kalmıyor ama bir çok dostumuzun ekran kartı eski olduğu için bu gibi ayarlamalar olmuyor bende ihtiyacı olan dostlarım kullansınlar diye paylaştımvideodaki sadece digital vibrance ise bu kadar uğraşa gerek yok onu diycektim
monitörün kalitesine göre değişir dostum kaliteli bir monitörde çok fazla göz yormaz zaten bir müddet sonra gözlerin alışıyorbu tarz ayarlar gözlerinizi yormuyormu ? bence çok renkli
benım monıtor maalesef eski kalıyor , ondan dolayı sanırımmonitörün kalitesine göre değişir dostum kaliteli bir monitörde çok fazla göz yormaz zaten bir müddet sonra gözlerin alışıyor
olabilir dostum bende de yan ekran olarak eski bir monitör var onda ve asıl monitörde aynı anda denedim aşırı renk farklı oluyorbenım monıtor maalesef eski kalıyor , ondan dolayı sanırım
bende denedım renk ayarlarıyla oynamayıda 75hz eski bir monıtor kullanıyorum bir zaman sonra göz yanması ve baş ağrısı oluyor sebebını renklerden dolayı sanıyorum meğerse kalitedenmiş teşekkür ederimolabilir dostum bende de yan ekran olarak eski bir monitör var onda ve asıl monitörde aynı anda denedim aşırı renk farklı oluyor
renklerin de etkisi var dostum ama şöyle söyleyeyim sana atıyorum 4bin tl civarı bir monitörde o renk ayarıyla oynadığını düşün bir de 500tllik bir monitör ile. televizyonlarda da böyle illaki magazalarda görmüşsündür hepsinin verdiği görüntü renk farklıbende denedım renk ayarlarıyla oynamayıda 75hz eski bir monıtor kullanıyorum bir zaman sonra göz yanması ve baş ağrısı oluyor sebebını renklerden dolayı sanıyorum meğerse kalitedenmiş teşekkür ederim
evet renk kalitesi illaki fark ediyor ve en onemlisi renkler patlamıyorrenklerin de etkisi var dostum ama şöyle söyleyeyim sana atıyorum 4bin tl civarı bir monitörde o renk ayarıyla oynadığını düşün bir de 500tllik bir monitör ile. televizyonlarda da böyle illaki magazalarda görmüşsündür hepsinin verdiği görüntü renk farklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?