Ultra Üye
kanka format attiginda bir şey degişmiyor sistem ban demek hwid ya güvenli spoofer bulucaksin yada bios mac adresi felan degişmen gerek
aynı şey banada oldu ama ben giremedim nasıl çözdün acabaBen hwid yediğimde hesap açıp girmiştim formatlayıp oyun ortasında ilk maç ban yedim. Muhtemelen yemezsin.
bu arada hangi hileyi kullandın söyle kullanmayalımevet bende bunu diyorum kardesim normalde 2 günb ile oynatmıyorlar direk poligondan sonra ban atıyor fakat 2 gündür oynuyorum hani hileden ban yemedim sucsuz yere yedim desem eyw da hile actım sistem algıladı sunucudan kalıcı olarak uzaklastırıldın yazdı
2 maç atıp ban yemedıysen kalkmıstır suana kadar 2 seneye kadar banım var lakin hileyle oynadıgım ıcın ban atıyor bunların lafına güvenmeformat attım şuan 2 gündür oynuyorum bazı kişiler sıkıntısız 2 3 aydır oynadıgını söyluyorlar kafam karıştı :/
Paralı hile kanka o bile ban attırdı ud dediler 2 ci macta patladıbu arada hangi hileyi kullandın söyle kullanmayalım![]()
Umarım memoryhackersınkinden ban yememParalı hile kanka o bile ban attırdı ud dediler 2 ci macta patladıustelık belli etmedigim halde
Report yemezsen ban yemezsin Undetected burdakiUmarım memoryhackersınkinden ban yemem![]()
Tamamdır teşekkür ederimReport yemezsen ban yemezsin Undetected burdaki