aynı sorunun cevabını merak ediyorum bide hangi anakart markasını kullanıyosun bunu da yazarsa sevinirimDostum 2.5 3 ay geçmiş son gelişmeler nedir en son 4 gündür oynadığını belirtmişsin sonrasında ban yedin mi acaba
büyük ihtimal yakında tekrar yersin düzelme ihtimali yokMerhaba Arkadaşlar Geçen Haftalarda Valoranttan Hwid Ban yemiştim Oyuna giremiyordum yeni hesap açsam bile van 152 Hata veriyordu Bilgisayara Format attım ve şuan 2 gündür valorantı sıkıntısız oynuyorum ve hilesiz acaba tekrar ban yermi sistem algılarmı ? spoofer almalımıyım lütfen bilen arkadaşlar yorum yazarsa sevinirim
bu olayı sevmiyorum millet bi konu açıyor bir sürü kişi cevap bekliyolar ama yanıt veren yok konu açıp kayboluyorlaraynı sorunun cevabını merak ediyorum bide hangi anakart markasını kullanıyosun bunu da yazarsa sevinirim
Evet malesef..bu olayı sevmiyorum millet bi konu açıyor bir sürü kişi cevap bekliyolar ama yanıt veren yok konu açıp kayboluyorlar
ben bir defa yedim hwid sonra geçti o ban ama ben format falan denedim işe yaramadı spoofer denememiştim sadeceMerhaba Arkadaşlar Geçen Haftalarda Valoranttan Hwid Ban yemiştim Oyuna giremiyordum yeni hesap açsam bile van 152 Hata veriyordu Bilgisayara Format attım ve şuan 2 gündür valorantı sıkıntısız oynuyorum ve hilesiz acaba tekrar ban yermi sistem algılarmı ? spoofer almalımıyım lütfen bilen arkadaşlar yorum yazarsa sevinirim
Dostum tekrar ban yedin mi ya cidden çok merak ettimMerhaba Arkadaşlar Geçen Haftalarda Valoranttan Hwid Ban yemiştim Oyuna giremiyordum yeni hesap açsam bile van 152 Hata veriyordu Bilgisayara Format attım ve şuan 2 gündür valorantı sıkıntısız oynuyorum ve hilesiz acaba tekrar ban yermi sistem algılarmı ? spoofer almalımıyım lütfen bilen arkadaşlar yorum yazarsa sevinirim
Sadece format attıysan yersin.Amidewin tekniği yapabilirsin.Olmazsa spoofer şart.Merhaba Arkadaşlar Geçen Haftalarda Valoranttan Hwid Ban yemiştim Oyuna giremiyordum yeni hesap açsam bile van 152 Hata veriyordu Bilgisayara Format attım ve şuan 2 gündür valorantı sıkıntısız oynuyorum ve hilesiz acaba tekrar ban yermi sistem algılarmı ? spoofer almalımıyım lütfen bilen arkadaşlar yorum yazarsa sevinirim