driverlarını kontrol et guncelleMerhaba Arkadaşlar Herkese İyi Formlar.
Yaklaşık 1 aydır volarant da hiç yaşamadığım sorunları yaşamaya başladım durup dururken fps drop yiyorum bagzen hiç olmuyor bagzen çok oluyor bunun nedeni sizce nedir.
konu hakkında neler önerebilirsiniz.
suan hepsi günceldriverlarını kontrol et guncelle
evet pc nin içi suan baya pis onu bir temizleticem termal macunlarını yeniliycem bakalım belki düzelirişlemcin ısınıyor olabilir- termal macun sürdünmü veya virüs taraması yapmanıda öneririm.
drıver boosterdan kontrol ettın mı?suan hepsi güncel
Post automatically merged:
evet pc nin içi suan baya pis onu bir temizleticem termal macunlarını yeniliycem bakalım belki düzelir
driver booster önerilmiyor elle yaparsa daha sağlıklıdrıver boosterdan kontrol ettın mı?
büyük ihtimal çözülecektir.suan hepsi güncel
Post automatically merged:
evet pc nin içi suan baya pis onu bir temizleticem termal macunlarını yeniliycem bakalım belki düzelir
walla hocam ben hep o ile yapıyorum bir sorunum da olmadıdriver booster önerilmiyor elle yaparsa daha sağlıklı
büyük ihtimal çözülecektir.
güncel olmayan sürücüleri yüklüyorwalla hocam ben hep o ile yapıyorum bir sorunum da olmadı
sistem ayarlarını gelişmiş ayarlardan yaptıktan sonra c veya d dosyalarını sıkıştırarak bunu çözebilirsin.Merhaba Arkadaşlar Herkese İyi Formlar.
Yaklaşık 1 aydır volarant da hiç yaşamadığım sorunları yaşamaya başladım durup dururken fps drop yiyorum bagzen hiç olmuyor bagzen çok oluyor bunun nedeni sizce nedir.
konu hakkında neler önerebilirsiniz.
Sorununuz Bu Bilgisayar Bakımı Çok Önemli.evet pc nin içi suan baya pis onu bir temizleticem termal macunlarını yeniliycem bakalım belki düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?