benim ki 4080 olmasına rağmen 3050 ve özellikle 1080 göre çok düşük değil mi ki ama?Hocam fazla bişey beklemeyin normal bence değerler
Sadece valorantta öyle, diğer oyunlarda 400-410 fps arası alıyorum.Driverlarınız güncel mi veya farklı oyunlarda da fps karşılaştırmayı denediniz mi sadece valorantta mı böyle
benim eski laptop monster abra a5 v9.3'tü malum 8 senelik laptop max 45fps veriyordu. Şuan excalibur a geçtim.reis boş verin be oynayabiliyosunuz sonuçta
140 fps alabilmek için bi yerlerimi yırtıyom ben
şuan kullandığım excalibur laptop 3 aylık dahaGeçmiş Olsun Kral Bende 300 fps Alıyordum 2 yıl geçti 100 120 fps alıyorum
Overclock yaparsan biraz düzelebilir
forumlardan videolardan vb nvidia denetim masasından ayar yapmanı öneririm oyun içide dahil nvidia denetim massasından özel programlardan volaranta gelip kalite doku gibi birşey olucak onu performansa çek fark görürsünşuan kullandığım excalibur laptop 3 aylık daha
eski laptopta ilk zamanlar 190-195 fps alıyordum o i5 7. nesildi.valorant işlemci oyunu dostum ekran kartı o kadar fazla etki etmiyor
şuan sınırlamayı kaldırınca 240 ama stabil çalışıp anlık iniş çıkışlarla drop yememek için 200'e sabitliyorum.Kaç fps alıyonki kanka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?