Onaylı Üye
Güzel bıç bekle hocam bence
Güzel Bıç bekle hocam ama oni phantom yenir omega 3
aynen reis oyle yapcam eyvallahGüzel bıç bekle hocam bence
Bence bekle ama oni yi alBeyler, Valorant'ta gece pazarında Oni Phantom ve Sarmal Hançer var. Sizce ikisini mi alayım yoksa bekleyip 3550 VP'ye mağazaya gelen güzel bir bıçak mı beklemeliyim?
eyvallah sağolasınBence bekle ama oni yi al
eyvallah kralGüzel bıçak hatta bayılırım beklemene değer
hocam ben olsam bıçcak beklerdimBeyler, Valorant'ta gece pazarında Oni Phantom ve Sarmal Hançer var. Sizce ikisini mi alayım yoksa bekleyip 3550 VP'ye mağazaya gelen güzel bir bıçak mı beklemeliyim?
bekleyecem reis sağol adamsınhocam ben olsam bıçcak beklerdim
aynen aynen almayacam bende sağol kralKnk bence alınmaz ya ben beğenmiyom
bende asil karambiti alırım mükemmel birşeyyağmacı vandal veya asil karambit görürsem hiç düşünmeden alırım ben
teşekkür ederim kral fikrin içinoni phantom alınır ama sarmal hançer alınmaz daha iyi bir bıçak bekle bence
oni phantomu almalısın hocamBeyler, Valorant'ta gece pazarında Oni Phantom ve Sarmal Hançer var. Sizce ikisini mi alayım yoksa bekleyip 3550 VP'ye mağazaya gelen güzel bir bıçak mı beklemeliyim?
oni phantom çok tatlı bir skin alına bilir ama bence daha iyi bi bıçak beklemelisinBeyler, Valorant'ta gece pazarında Oni Phantom ve Sarmal Hançer var. Sizce ikisini mi alayım yoksa bekleyip 3550 VP'ye mağazaya gelen güzel bir bıçak mı beklemeliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?