Ultra Üye
Gekko hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce çok OP olmamış mı? Bence nerf yemesi lazım.
Moderatörün son düzenlenenleri:
rank atlamak için en iyi çar bu şuanlık o spike kuran pokemon gibi şey çok tatlı değil mi yaHocam çok op fakat bana göre pek bir eğlencesi yok ama eğlenceyi bir kenara bırakırsak ranked maçlarda fazla iş yapar.
Zaten genel teması tatlı bir karakter, haklısın .drank atlamak için en iyi çar bu şuanlık o spike kuran pokemon gibi şey çok tatlı değil mi ya
bence op degil zehirinden kolayca kacabiliyosun ve diger yetenekleride kirabiliyosun yuksek ranklarda pek is yapmaz ama dusuuk ranklarda is gorurHocam çok op fakat bana göre pek bir eğlencesi yok ama eğlenceyi bir kenara bırakırsak ranked maçlarda fazla iş yapar.
Baya opGekko hakkında ne düşünüyorsunuz? sizce çok op olmamış mı nerf yemesi lazım bence.
bende bu yoruma +1 derim hocammValorant valorant olmaktan çıkıyor derim
evet ama biraz aşırıya kaçmış rank atlamalık çarlardan çıtırbence eğlenmek hem de dereceli için gayet güzel çar yapmışlar beğendim ben
riotun her yeni gelen karaktere verdiği hype ile birlikte, nerf geldikten sonra kimsenin yüzüne bakmayacağı bir karakterGekko hakkında ne düşünüyorsunuz? sizce çok op olmamış mı nerf yemesi lazım bence.
Kanser bir karakter dirriotun her yeni gelen karaktere verdiği hype ile birlikte, nerf geldikten sonra kimsenin yüzüne bakmayacağı bir karakter