- Yasaklandı
-
anakartım gigabyte etkili olur mu senceafuwin dene oda olmazsa yapcak bir şey yok artık vanguard kalkanları attırdı
asus olmasına rağmen etkili olan arkadaşım var 1 kere kaldırdı ban yedi tekrardan daha da açamadı denemekten zarar gelmezanakartım gigabyte etkili olur mu sence
kanka afuwini denedim de bios rom dosyasını fd44 e okuturken hata veriyor dmieditten bakayım dedim o da açılmııyor bu nası şansasus olmasına rağmen etkili olan arkadaşım var 1 kere kaldırdı ban yedi tekrardan daha da açamadı denemekten zarar gelmez
Mac adress i falan değişmiştim o farklı bişeymimodem banı olabilir amidewin yanında windscribe vpn dener misin ?
Disk falan yok biri otomatik serial değiştiriyor biri romu çıkartıp editliyor dağlar kadar fark varamidewine göre disk falan var afuwinde farklı bir teknikler var
Romu çıkartıyorum ama fd44 e yükleyemiyorum işt hata veriyor serialleri alamıyorum yani dmiedit te açılmıyor nedense .Disk falan yok biri otomatik serial değiştiriyor biri romu çıkartıp editliyor dağlar kadar fark var
dmi editin farklı sürümlerini deneyinRomu çıkartıyorum ama fd44 e yükleyemiyorum işt hata veriyor serialleri alamıyorum yani dmiedit te açılmıyor nedense .
Beklemekteyim dostumArkadaşlar belki hatırlarsınız, MH'de uzun zaman önce Valorant ban bypass için bir konu açmıştım. Son 1-2 güncellemde Riot Games farklı güvenlik vektörleri ekledi ve aşağı yukarı ne oldukları belli. Yakın zamanda yeni bir rehber yayınlıyacağım takipte kalın, tabii ki herkes için çalışmayabilir ama çalışan arkadaşlar olacaktır.
Gigabyte anakartta olur mu sence bilmediğim için denemedim onu.Afuwin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?