Doğru otomatik onarım yapıyor fakat dediğim gibi menü ekranı yani kullanıcı adı şifre girilen ekran var ya heh işte ora açılır açılmaz mavi ekran veriyor.Merhaba.
Oyun bildiğim kadarıyla Riot oyunuydu. Riot oyunlarında da tam onarım diye bir şey olması lazım. Valorant oyununda mevcut mu?
Mavi ekranda bu yazıyor. Page Fault in nonpaged areaVerdiği hataya ait tam bir hata kodu veya hata ekranı varsa paylaşabilir misiniz?
Anladım. Hatanın çözümünü bilemedim üzgünümDoğru otomatik onarım yapıyor fakat dediğim gibi menü ekranı yani kullanıcı adı şifre girilen ekran var ya heh işte ora açılır açılmaz mavi ekran veriyor.
HiBit Uninstaller programı ile sisteminizden Vanguard ve Valorantı kalıntılarıyla beraber temizleyin ve sıfırdan yeni bir kurulum yapın sorununuz çözülecektir.Doğru otomatik onarım yapıyor fakat dediğim gibi menü ekranı yani kullanıcı adı şifre girilen ekran var ya heh işte ora açılır açılmaz mavi ekran veriyor.
teşekkürler.HiBit Uninstaller programı ile sisteminizden Vanguard ve Valorantı kalıntılarıyla beraber temizleyin ve sıfırdan yeni bir kurulum yapın sorununuz çözülecektir.
Anti virüs programı kullanmıyorum defender zaten devre dışıAnti-virüs programınız açıksa kapatıp tekrar dener misiniz?
Eyvallah sorun değilAnladım. Hatanın çözümünü bilemedim üzgünüm
Vanguardı kapatıp güncellemeyi dener misiniz?Doğru otomatik onarım yapıyor fakat dediğim gibi menü ekranı yani kullanıcı adı şifre girilen ekran var ya heh işte ora açılır açılmaz mavi ekran veriyor.
Mavi ekranda bu yazıyor. Page Fault in nonpaged area
denedimVanguardı kapatıp güncellemeyi dener misiniz?
İnternette araştırdığımda insanların aynı problem karşısında kaldıklarının bunun sebebininde Vanguard'ın sistemlerindeki herhangi bir x programına karşı çalışmasından dolayı aldıklarını belirtmişler şunu deneyindenedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?