İnternet hızının düşüp yükselmesi bende de oluyor sorun yok yani, ikinci soruna gelecek olursak ne yaparsan yap her zaman ban yeme şansın var. Bu durum senin ya da kimsenin değiştirebileceği bir şey değil, ban yeme ihtimalinin olması herhangi bir hile kullanmanın doğasında var.Valorant ta güncelleme yapıyorum ve 0.1kbs de kalıyor çok yavaş güncelliyor ara sıra yükseliyor ve hile açarsam ban yeme ihtimalim varmıdır vanguard yüzünden belli etmeden oynarım ve hileyi daha denemedim çalışır durumdadır herhalde ? cevaplarınızı bekliyorum dostlar.
belli etmezsen yemezsinValorant ta güncelleme yapıyorum ve 0.1kbs de kalıyor çok yavaş güncelliyor ara sıra yükseliyor ve hile açarsam ban yeme ihtimalim varmıdır vanguard yüzünden belli etmeden oynarım ve hileyi daha denemedim çalışır durumdadır herhalde ? cevaplarınızı bekliyorum dostlar.
Hocam Hile Fix Yemediyse Ban Yeme İhtimalin 0 Hile Fix Yediyse oyundan atar direk hileyi sil bukadar basit iyi oyunlarValorant ta güncelleme yapıyorum ve 0.1kbs de kalıyor çok yavaş güncelliyor ara sıra yükseliyor ve hile açarsam ban yeme ihtimalim varmıdır vanguard yüzünden belli etmeden oynarım ve hileyi daha denemedim çalışır durumdadır herhalde ? cevaplarınızı bekliyorum dostlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?