Radar is cool and working kinda good , cuz sometimes is late but its still playable with , i played like 15 games with it and i didnt get banned soo its undetected
Can someone help me, I have the error:
Failed ! - Status: 0xC0000603
Unknown error occurred, please contact with the developer. Error Code: - 00000000C0000603
Can someone help me, I have the error:
Failed ! - Status: 0xC0000603
Unknown error occurred, please contact with the developer. Error Code: - 00000000C0000603
hiç bir site sizler gibi gece gündüz çalışıp ücretsiz çalışmıyor her zaman yanımızdasınz inanıyoruzki biz de var oldukça bizlerle beraber burda devam edeceksiniz hep var olmanız dileğiyle
Yavas yavas ilerliyorum kanka. Zaten bilseydim boyle uyelik sisteminin oldugunu en basindan beri yorum kasardim. Ben hile kullanan biri de degilim ama artik canima tak etti ne olursa olsun kullanacagim.
Arkadaşlar merhaba windows 10 sürümüm 22h2'ydi gerekli güncelleştirmeyi kaldırarak hilenin çalışacağı sürüme düşürdüm. Ve arayüzden hileyi de yükleyip başlatıyorum indiriyor bir problem yok oyunu açıp poligonda enter tuşuna basınca bilgisayar donuyor. Mavi ekran vermiyor ama kitlenip kalıyor sebebi nedir? pencereli tam ekran vs bu ayarları mı yapmamız gerek?