Münakaşanın temelinde birisinin cahilliği yatar
Süper Üye
Oo harbimi teşekkürler eve gidince deniycem.40 Maç attım 4 gün aralıksız oynadım sezonu di1 bitirdim. Ban yemedim belli etmeyeceksin hile detected değil.
Oo harbimi teşekkürler eve gidince deniycem.40 Maç attım 4 gün aralıksız oynadım sezonu di1 bitirdim. Ban yemedim belli etmeyeceksin hile detected değil.
Hocam pardon benim hatam yanlıl bilgi vermişim. Bu hile detected en baştaki yorumlara bakarsan orda'da açıklamıştım 1.5yıl oldu hile çıkalı yeni diye paylaşılmış. Tekrardan özür dilerim yanlış bilgilendirme yapmışım konuları karıştırdım.Oo harbimi teşekkürler eve gidince deniycem.
Kanka sildiğin yorumda süper üye falan demişsin bende nerde yazıyor o diye bakıyordum karıştırmışsın neyse sorun deil. 600 yorum olur hafta sonuna galiba o zaman onla oynarım.Hocam pardon benim hatam yanlıl bilgi vermişim. Bu hile detected en baştaki yorumlara bakarsan orda'da açıklamıştım 1.5yıl oldu hile çıkalı yine diye paylaşılmış. Tekrardan özür dilerim yanlış bilgilendirme yapmışım konuları karıştırdım.![]()
If you play safe you cant get DetectedDetected bu sanırım