Çözüldü Valorant Haksız Yere Banlanma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar 2 gün Lazy Valo Kullandım Ve Daha Sonrasında Sanrm Ban Yedım Yenı Hesap Açtıgım Zaman 2 Rounda Ban Yiyorum Oynamaya Bıle Kalmadan Hile Açmadıgım Halde Ban Yıyorum Lazy Valoyu Tamamen Sılmeme Rağmen Duzelmedı IP Ban Yedım Sanrm Çünkü VAN152 HATASI ALMIYORUM ALDIĞIM HATA DAHA ÖNCE RAPORLANDIGIN ICIN OYUNDAN UZAKLAŞTIRILDIN Gibi Bir Hata Bazı Arkadaşlar Çözümünün Format Atmak Olduğunu Söyledi Çözümü Nedir

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
merhaba önceden hileyi kullandığınız için muhtemelen oyun hile açtığınızı anlamış ve her oyuna girmeye çalıştığınızda sizi auto banlıyor eğer yeni hesapta da olmuyosa ya format yada spoofer kullanmak ki etrafta pek sağlam spoofer bulunmuyor maalesef

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Bir kere açtıysan format atman lazım veya giriş yaparken spoofer kullanmak lazım ama ne kadar güvenilir bilemem

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
spoofer alman gerekiyor yada bir method var forumda ararsan bulursun hwid spoofersiz hwid ban kaldırma yapması zor ama sanırım çalışıyor

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Haksız banlanmamışsın dostum LazyValo kullanmşsın işte valorant affetmiyor bu gibi şeyleri. Bal gibi de hwid ban yemişsin ya spoofer alacaksın ya da farklı methodlarla spoof yapıp oynayacaksın.

Are you sure
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
bende hile açılmamasına rağmen sadece spoofer yüzünden ban yedim sorun yok çok güzel bir şey için uğraşıyorum olursa tüm sorunları çözeceğim

Oberkommissar
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Aynı sorunu bende yaşamıştım. Eğer Windows 10 kullanıyorsan "Bu bilgisayarı sıfırla" özelliğini kullanarak format atabilir ve sorunu çözebilirsin. :thugbear:

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
geçmiş olsun kardeşim sadece hard disk de olmayabilir genel olarak sistem banı atıyorlar pc satıp yeni bilr bilgisayar alırsan sorunu tamamen çözersin :)

Hile kullanmıyorum :*
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
ÖNCEDEN AÇTIĞIN HİLE KALINTILARI
Bir çoğu güvenilir olmayan hile yazılımları vs. Keylogger tarzı içeriklere sahip bunlar silinse bile herzaman bilgiseyarında durabilir bu yüzden format veya güzel bir anti-virüs programı kullanman lazım.
Her zaman güvenilir sitelerden hile vs. indirmeni tavsiye ederim
Kısaca sende eskiden kalma hileden dolayı ban yemiş olabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...