knk valla hiçbişey açık değildi loader v.sYani durduk yere yemezsin illa ki bir şey algılamış vanguard arkada çalışan bir şeyler
yan hesapdan girebiliyorumKardeşim yapacak birşey yok, vanguard gibi güçlü ve sağlam yazılmış bir sistem asla ama asla boşa ban atmaz. Buraya gelip duygu sömürüsü yapmanın hiçbir manası yok, hwid ban yemediysen hesap açıp paşa paşa oynayacaksın. Eğer hwid ban yediysen spoofer alıp bilgisayarını spooflayıp öyle oynayacaksın.
anakart ban yiyip yemediğimi nasıl anlıcam ?Durduk yere ban yemezsin, arkada çalışan herhangi 3. parti yazılımı yakaladıysa Vanguard anakartına ban atar diye biliyorum.
anakart ban yediğimi nasıl anlarımvalorant açıkken loader çalıştırmışsın büyük ihtimalle o hile olarak algılanmış
Yeni bir hesap oluştur, giriş yapmaya çalış. Ban yersen HWID ban vardır. Yemezsen, sorun yoktur.anakart ban yiyip yemediğimi nasıl anlıcam ?
En az 12 saat en fazla 1 hafta içinde anlarsın, bugün birkaç maç at muhtemelen yarın yersinanakart ban yediğimi nasıl anlarım
böyle bişey olamaz yav offffaçmıyorlar kanzi adamlara artık para teklif ediyorum mk iban atın diyorum haylağa açmıyorlar![]()