Arkadaşlar merhaba arduino ile bi hardware hack yaptım herşey güzel çalışıyor bayadırda ban yemiyorum ama vanguard bunu algılıcak diye bi korktum var ufaktan bu arduino'yu bilgisayara bağladığımızda bunu klavye / fare gibi bir donanım olarak gösterme şansımız yok mu ?
donanımsal bir hile kullanıyorsun sonuçta nisay da donanım hilesinden ban yedi riotun dediğine göre ve vanguardın bunu alıgılayabilceğini sanmıyorum insan kontrolü yapılırsa anca o şekilde ban yiyebileceğini düşünüyorum
donanımsal bir hile kullanıyorsun sonuçta nisay da donanım hilesinden ban yedi riotun dediğine göre ve vanguardın bunu alıgılayabilceğini sanmıyorum insan kontrolü yapılırsa anca o şekilde ban yiyebileceğini düşünüyorum
Daha önceki konuna cevap yazmıştım zaten dostum ama daha detaylı bahsedeyim madem. "Arduino io Shield" kullanarak mouse inputu ve arduino inputunu tek bir input olarak sisteme gönderebilirsin ki bu en iyi yöntemlerden biridir. Diğer yöntem ise başka bir driver üzerinden Arduino inputunu sisteme aktarmak, bunun için daha önce söylediğim gibi Logitech G HUB kullanabilirsin. Tabii ki yüzde yüz güvenilir olmaz ama ban yeme ihtimalini büyük oranda düşürebilirsin.
Dostum Vanguard Ring 0 seviyesinde çalıştığı için sisteminde olan neredeyse tüm olayları kaydedebilir. Önemli olan ne kadar dikkat çektiğiniz ve ne kadar önlem aldığın, herkesin erişebileceği bir hile kullanırsan tabii ki ban yeme ihtimalin daha yüksek olacaktır. Mümkünse kendi hileni yazman mümkün değilse hazır bir source dosyasını editlemen senin için en iyisi olacaktır.
Knkm zaten bunu sen yaptıysan onuda bılmek zorundasın neden diyeceksin Yaptıgın Şey çok kolay birşey değil forumdaki çoğu insanda bunu anlamaz bence o yuzden geliştirmen lazım .