Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Beyler Item Satışdan bi hesap satın aldım mailiyle birlikte ama valorant ta ilk eposta denen birşey var.Adam ilk epostadan hesabını geri alırsa item satış dava vs. açıyormu
olmaz ama olduğunu varsayalım siz üye olurken bizim okumadığımız bi tik koyduğumuz bazı sözleşmeler var ne yazdıklarını bende bilmiyorum lakin site kendini her şekilde güvenceye almıştır bu sözleşmeleri dikkatlice okumanızı öneririm . Dava açıldığında kendiniz davalık olmamanız için
knk ben de almistim ve net bi sekilde hicbi sey yapamazsin gamsatisa da yazdim ben ve biz sadece satisi yapariz gerisi bizi ilgilendirmez dedi bir daha soyluyorum asla hesap satin almayin ilk mailden geri alir hicbi sey yapamazsin
Öncelikle o sitelerde satış yaparken senin kimliğini istiyorlar yani senin karşındaki kişinin kimliği site tarafından alınmış oluyor eğerki öyle bir durumda siteyle iletişime geçersen gerekli işlermler başlatılır .