valorant hesabım askıya alındı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Büyük ihtimal sana soru atıp o sorulara yanıt vermeni isticekler o sorularıda %100 bilmen gerekiyor yoksa yok hocam

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Kanka hesabı aldıysan eğer aldığın yerle bir konuş.Şifre değişme isteği falan yollamışsa dolandırmaya kalkmıştır.

Donator
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Hesabı satın aldıysan alan kişi geri alıyor olabilir veya şikayet etmiş olabilir sattıktan sonra. Şifreni birçok kez yanlış girdiysen vs. de kitlenmiş olabilir. Ticket at muhtemelen açarlar

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
hesabın sahibi ticket atmış hesabı geri almak için geçmiş olsun büyük ihtimal ilk sahibi ise alır kanka paranda boşa gider senin tek yapacağın şey şuan hesabı çocuktan aldığına dair kanıtları riota ticket atıp göstermek hesabı banlatırsın en azından yoksa diğer türlü hesabın ilk sahibi değilsen alman zor üstüne bilgileri bilsen bile riot hesabın 2 den fazla sahibi var diye kitler ve açmaz

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
hesabı satın aldım diğer sahibi kapattırmış olabilir mi yada valorant tespit etmiş olabilir mi çünkü diğer adam 3 kere şifre değiştirme isteği yollamış
Evet bu yüzdendir satın aldığınız kişi hesabı geri çekmeye çalışırken Riot algılayıp hesabı kapatmış, ticket atıp sahibi olduğunu belirt. Sana belirli sorular soracaklar onlara doğru yanıt verdiğinde hesabın açılır, tekrardan Valorant oynayabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
hesabın sahibi ticket atmış hesabı geri almak için geçmiş olsun büyük ihtimal ilk sahibi ise alır kanka paranda boşa gider senin tek yapacağın şey şuan hesabı çocuktan aldığına dair kanıtları riota ticket atıp göstermek hesabı banlatırsın en azından yoksa diğer türlü hesabın ilk sahibi değilsen alman zor üstüne bilgileri bilsen bile riot hesabın 2 den fazla sahibi var diye kitler ve açmaz
yok hesabın sahibi yapmamış hatta hesabın eski bilgilerini verdi bana dedi başka bir şey lazım olursa onları da atarım dedi ticket attım bekliyorum 20 saattir cevap vermediler ticketa

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
hesabın birinci sahibi o ise o yapmıştır sanada yanlış bilgi vermiştir kanka o adam seni kekliyor bence yanlış anlama ama sen bilirsin yinede dediğim gibi hesabın ilk sahibi o ise eğer sana verdiği bilgiler doğru ise ticket cevap gelir hesabı alırsın ama bilgiler yanlış ise bil ki o çocuk yapmıştır o zamanda hesabı banlatabilirsin elinde gelen sadece bu olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...