büyük ihtimalle ticket yollayıp hesabı geri almıştır.hesabı satın aldım diğer sahibi kapattırmış olabilir mi yada valorant tespit etmiş olabilir mi çünkü diğer adam 3 kere şifre değiştirme isteği yollamış
Evet! düşündüğüm şeyticket ac ki aski kilidini actir bir sey yok
Valorant son zamanlarda kritik durumdaticket at açtır kanka
Evet bu yüzdendir satın aldığınız kişi hesabı geri çekmeye çalışırken Riot algılayıp hesabı kapatmış, ticket atıp sahibi olduğunu belirt. Sana belirli sorular soracaklar onlara doğru yanıt verdiğinde hesabın açılır, tekrardan Valorant oynayabilirsinhesabı satın aldım diğer sahibi kapattırmış olabilir mi yada valorant tespit etmiş olabilir mi çünkü diğer adam 3 kere şifre değiştirme isteği yollamış
yok hesabın sahibi yapmamış hatta hesabın eski bilgilerini verdi bana dedi başka bir şey lazım olursa onları da atarım dedi ticket attım bekliyorum 20 saattir cevap vermediler ticketahesabın sahibi ticket atmış hesabı geri almak için geçmiş olsun büyük ihtimal ilk sahibi ise alır kanka paranda boşa gider senin tek yapacağın şey şuan hesabı çocuktan aldığına dair kanıtları riota ticket atıp göstermek hesabı banlatırsın en azından yoksa diğer türlü hesabın ilk sahibi değilsen alman zor üstüne bilgileri bilsen bile riot hesabın 2 den fazla sahibi var diye kitler ve açmaz