Onaylı Üye
Sitedeki Dword Chams hilesini 3 gündür kullanıyodum öncesinde hwid ban da yememıstım bilgisayar temizdi ancak 3. günde hileyi biraz fazla belli etmişim. Riot hesap banı atmak yerine hwid ban attı acaba sistem ile ilgili mi yoksa hilenin hwid yedırme olasılıgı var
hwid ban kaldırmak ç.ok kolay format ve bios sürümünü düşüreceksin veya yükselteceksin düzeliyor diye biliyorumbenim arkadaşta hwid yemişti valorantta ama 3 ayda falan açılmıştı.
düzelmiyor kankahwid ban kaldırmak ç.ok kolay format ve bios sürümünü düşüreceksin veya yükselteceksin düzeliyor diye biliyorum
esp den başka hile açlmıyo zatenhocam kaç kill aldınız a barttığınız zamanlar da ve sadece esp mi açıktı ?
Hesapta yer sende hwid yersin 3-4 ay civarı ben şu an banlıyım skin changerdan ötürü 2023 3. ayında açılacak hwidSitedeki Dword Chams hilesini 3 gündür kullanıyodum öncesinde hwid ban da yememıstım bilgisayar temizdi ancak 3. günde hileyi biraz fazla belli etmişim. Riot hesap banı atmak yerine hwid ban attı acaba sistem ile ilgili mi yoksa hilenin hwid yedırme olasılıgı var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?