Ultra Üye
- Ödüller
- 11
- Sosyal
9 HİZMET YILI
hesabın gitti artık. spooferla sadece yeni bir hesapta oynayabilirsin.Ben Valorant'tan tam 1 sene olmak üzere kalici ban yedim bug yaptigimdan ama ne macta birilerini vuruyordum ne birsey neyse sonra 2 gün sonra kalici ban yedim ve cok defalarca acilmayacagi soylendi ama bunun spoofer yada herhangi birseyi varsa yardimci olabilirmisiniz cünkü hesabım 20.000 tl değerinde o yüzden yardim ederseniz cok makbule gecer yardim eden insanlara simdiden teşekkürler.
sadece hesabıma girip güzel güzel oynamak istiyorum yardimci olabilirmisiniz.
hocam adamlara güzel dille soyledim incelediler bu mesajı attilar nasil actirabilriim ticketlaspoofer ler işe yarar mı bilmiyorum ama bence en mantıklısı beklemek.
1 keresindede kalici ban yedim actirdim ama tekrardan actirma sansim vardir bence ama nasil yapacam bilmiyorumherkese aynı şeyi atıyorlar knk otomatik olarak dedim gibi hesabın bidaha açılmaz ne yazıkı
your account is gone sadly. use a spoofer and make a new accountI got a permanent ban from Valorant for exactly 1 year because I made a bug, but neither did I shoot someone in the match, nor anything, then I got a permanent ban 2 days later and it was said that it would not be opened many times, but if there is a spoofer or anything, can you help me because my account is worth 20.000 TL. If you can help it would be greatly appreciated. Thanks in advance to the people who helped.
I just want to log into my account and play nicely. Can you help me?
There are items worth 30,000 TL to the account and will never come.your account is gone sadly. use a spoofer and make a new account
ticketla nasil kaldirabilirim nasil yazarsam kaldirirlar.spoofer ile hwid ban kaldırılır sadece normal banı bizim gibi gariban oyuncuların kaldırması olanaksız birşey
eğer 3 part yazılım veya bugdan ban yediysen kaldırılması imkansız ticketle olsa bile.There are items worth 30,000 TL to the account and will never come.
Post automatically merged:
ticketla nasil kaldirabilirim nasil yazarsam kaldirirlar.
tamam küfür diyelim bunu nasil yapabiliriz nasil kandirabilriiz cünkü hesabım cok değerli champion v1 ve jnix serif var ve bir cok seyeğer 3 part yazılım veya bugdan ban yediysen kaldırılması imkansız ticketle olsa bile.
diğer tarz küfür vs belki ama bug ve 3 part yazılımın affı olmaz.
If you can fake that your account had unauthorized access using vpn(different ip and notification from email), show the support the "unauthorize access" otherwise u cant appealThere are items worth 30,000 TL to the account and will never come.
Post automatically merged:
How can I remove it with a ticket?
champion v1 ve jnix serif ne oldugu hakkında bilgim yok ama küfür gibi birşeyse adamları ikna etmeniz gerekiyor birdaha chat te böyle konuşmayacıgıma dair ve banının acılmasını iste kesin acılıcak diye birşey yok sana baglı ne kadar ikna edici olursan o kadar iyi.tamam küfür diyelim bunu nasil yapabiliriz nasil kandirabilriiz cünkü hesabım cok değerli champion v1 ve jnix serif var ve bir cok sey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?