Onaylı Üye
oltalama taktiği yapıyor büyük hitimalleMerhabalar benim bir sorum olacaktı bu valorant hesap satanlar hesapları çalıyorlar mı eğer çalıyorsalar nasıl çalıyorlar?
Çalmıyosalar nasıl bu kadar ucuza satıyorlar pahalı olması gereken hesapları
Alıcaksan mailini al üstüne kurtarma e postası kur yoksa çalırlar bir ara bende aldım mail üstüme yapmama rağmen çaldılarMerhabalar benim bir sorum olacaktı bu valorant hesap satanlar hesapları çalıyorlar mı eğer çalıyorsalar nasıl çalıyorlar?
yok almak için değil nasıl yapıldığını merak ettim sadeceAlıcaksan mailini al üstüne kurtarma e postası kur yoksa çalırlar bir ara bende aldım mail üstüme yapmama rağmen çaldılar
hesapların tüm bilgilerini aldılar, böylece hesaplarının çalındığını sattıktan uzun bir süre sonra desteğe bilet açtılar ve geri iade ettiler.Merhabalar benim bir sorum olacaktı bu valorant hesap satanlar hesapları çalıyorlar mı eğer çalıyorsalar nasıl çalıyorlar?
bence güvenmeMerhabalar benim bir sorum olacaktı bu valorant hesap satanlar hesapları çalıyorlar mı eğer çalıyorsalar nasıl çalıyorlar?
bence güvenmeeMerhabalar benim bir sorum olacaktı bu valorant hesap satanlar hesapları çalıyorlar mı eğer çalıyorsalar nasıl çalıyorlar?
random hesap alınca aynı anda 2 kişiye falan satıyolar o yüzden tavsiye etmem...random hesap knk onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?