Süper Üye
hiç bir şekilde bir garantisi yok o zamanya şimdi şöyle bir durum var bazen 300 de versen 1000 de versen o isimle ilgili hesap açılmamış oluyor yada açıldıysa bile boş çıkıyor dolandırılma durumu yüksek yani
aynen knkhiç bir şekilde bir garantisi yok o zaman
İtemSatış da yüksek değil paran sitede kalıyor adam hesabı sana atınca parayı onaylıyorsun eğer hesap yanlışsa iptal edebiliyorsun o ve ordaki satıcıların hepsi satış yaparken TC kimlik fotograflarını siteye veriyor o yüzden dolandırılma gibi bi ihtimalin çok düşük 5 hesap aldım hepside düzgün hiç bi sıkıntı yoktuhiç bir şekilde bir garantisi yok o zaman
belli başlı siteler var ama instagram adreslerine güvenmemen gerek bu arkadaşa hak veriyorumdolandırılma durumun çok yüksek o işe girme derim
evet bende saçma buldum zaten çünkü ejder set kelebek vs vs bir sürü şey olan gold 3 hesaba 180 tl gibi neredeyse 1 ejder vandal parası para istiyorlarbelli başlı siteler var ama instagram adreslerine güvenmemen gerek bu arkadaşa hak veriyorum
burada her hangi bir dolandırıcılık söz konusu değil mikardeşim kabasakal diye bi site var ordan güvenip rahatça alabilirsin istediğin oyun hesabını
yok kardeşim sen oranın yetkilisiyle iletişime geçiyosunburada her hangi bir dolandırıcılık söz konusu değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?