5 Mar 2023 #1 rakunn R Onaylı Üye Katılım 2 Mar 2017 Mesajlar 109 Tepki puanı 18 Ödüller 6 Yaş 28 Sosyal 9 HİZMET YILI CLASSIC : 3 BP / 2 KARAKTER SHORTY : KAŞİF SHORTY (EN NADİR SKİNLERDEN) / 2 BP / 2 KARAKTER FRENZY : 3 BP / 2 KARAKTER GHOST : FATİH / SİHİRPUNK / MUHAREBE / 4 BP / 1 KARAKTER SHERIFF : YAĞMACI / 4 BP STINGER : 4 BP SPECTRE : YİTİK / 4 BP BUCKY : 4 BP JUDGE : 4 BP BULLDOG : 4 BP GUARDIAN : 4 BP PHANTOM : İYON / 3 BP VANDAL : YAĞMACI / ASİL / EJDER / GAIA / ZAMAN ÖTESİ / KÖKEN / 5 BP MARSHAL : GAIA / 4 BP OPERATOR : YAĞMACI / MUHAREBE / 2 BP ARES : 2 BP ODİN : 4 BP BIÇAK : YAĞMACI KARAMBİT / DELİPOP HANÇER / YORUNUN KELEBEĞİ / 4 BP ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ MEVCUT LİG : ELMAS 2 KONTRAT : OMEN / NEON / KAYO / FADE / CHAMBER / VİPER / SKYE / REYNA GAME CHANGER ÜNVANI BULUNMAKTA HESABIN İLK SAHİBİYİM / MAİL İLE BİRLİKTE VERİLECEKTİR ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ FİYAT : 1800 TL , TEKLİFE AÇIK
CLASSIC : 3 BP / 2 KARAKTER SHORTY : KAŞİF SHORTY (EN NADİR SKİNLERDEN) / 2 BP / 2 KARAKTER FRENZY : 3 BP / 2 KARAKTER GHOST : FATİH / SİHİRPUNK / MUHAREBE / 4 BP / 1 KARAKTER SHERIFF : YAĞMACI / 4 BP STINGER : 4 BP SPECTRE : YİTİK / 4 BP BUCKY : 4 BP JUDGE : 4 BP BULLDOG : 4 BP GUARDIAN : 4 BP PHANTOM : İYON / 3 BP VANDAL : YAĞMACI / ASİL / EJDER / GAIA / ZAMAN ÖTESİ / KÖKEN / 5 BP MARSHAL : GAIA / 4 BP OPERATOR : YAĞMACI / MUHAREBE / 2 BP ARES : 2 BP ODİN : 4 BP BIÇAK : YAĞMACI KARAMBİT / DELİPOP HANÇER / YORUNUN KELEBEĞİ / 4 BP ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ MEVCUT LİG : ELMAS 2 KONTRAT : OMEN / NEON / KAYO / FADE / CHAMBER / VİPER / SKYE / REYNA GAME CHANGER ÜNVANI BULUNMAKTA HESABIN İLK SAHİBİYİM / MAİL İLE BİRLİKTE VERİLECEKTİR ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ FİYAT : 1800 TL , TEKLİFE AÇIK
5 Mar 2023 #2 eniw0101 E Onaylı Üye Katılım 5 Mar 2023 Mesajlar 63 Tepki puanı 4 Ödüller 1 Yaş 26 3 HİZMET YILI fiyat biraz yüksek deilmi ve aracı / güvence var mıdır
5 Mar 2023 Konuyu başlatan #3 rakunn R Onaylı Üye Katılım 2 Mar 2017 Mesajlar 109 Tepki puanı 18 Ödüller 6 Yaş 28 Sosyal 9 HİZMET YILI eniw0101' Alıntı: fiyat biraz yüksek deilmi ve aracı / güvence var mıdır Genişletmek için tıklayın ... Fiyatı uygun tuttuğumu düşünüyorum, aracı veya güvence için discord üzerinden görüşebiliriz.
eniw0101' Alıntı: fiyat biraz yüksek deilmi ve aracı / güvence var mıdır Genişletmek için tıklayın ... Fiyatı uygun tuttuğumu düşünüyorum, aracı veya güvence için discord üzerinden görüşebiliriz.
6 Mar 2023 #4 oktayng hayat buysa ben afk Ultra Üye Katılım 7 Haz 2016 Mesajlar 1,867 Çözümler 7 Tepki puanı 228 Ödüller 10 10 HİZMET YILI rakunn' Alıntı: Fiyatı uygun tuttuğumu düşünüyorum, aracı veya güvence için discord üzerinden görüşebiliriz. Genişletmek için tıklayın ... umarım alıcı bulursun reis
rakunn' Alıntı: Fiyatı uygun tuttuğumu düşünüyorum, aracı veya güvence için discord üzerinden görüşebiliriz. Genişletmek için tıklayın ... umarım alıcı bulursun reis
6 Mar 2023 #5 kayrakabakum K Onaylı Üye Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 57 Tepki puanı 7 Ödüller 4 Yaş 27 4 HİZMET YILI Hocam Banada Yüksek Geldı Umarım Bulursun Müşteri
6 Mar 2023 #6 bumod198 B Onaylı Üye Katılım 4 Ara 2016 Mesajlar 51 Tepki puanı 4 Ödüller 9 Yaş 26 9 HİZMET YILI fiyat biraz yüksek zor gider hocam ben diyim
6 Mar 2023 Konuyu başlatan #7 rakunn R Onaylı Üye Katılım 2 Mar 2017 Mesajlar 109 Tepki puanı 18 Ödüller 6 Yaş 28 Sosyal 9 HİZMET YILI kayrakabakum' Alıntı: Hocam Banada Yüksek Geldı Umarım Bulursun Müşteri Genişletmek için tıklayın ... bumod198' Alıntı: fiyat biraz yüksek zor gider hocam ben diyim Genişletmek için tıklayın ... TEKLİFE AÇIK, yazısı var arkadaşlar.
kayrakabakum' Alıntı: Hocam Banada Yüksek Geldı Umarım Bulursun Müşteri Genişletmek için tıklayın ... bumod198' Alıntı: fiyat biraz yüksek zor gider hocam ben diyim Genişletmek için tıklayın ... TEKLİFE AÇIK, yazısı var arkadaşlar.
7 Mar 2023 #8 Cromeflex Tutti mi chiedono perché ho imparato questa lingua Süper Üye Katılım 17 Mar 2016 Mesajlar 634 Çözümler 5 Tepki puanı 112 Ödüller 11 10 HİZMET YILI rakunn' Alıntı: Fiyatı uygun tuttuğumu düşünüyorum, aracı veya güvence için discord üzerinden görüşebiliriz. Genişletmek için tıklayın ... usta fiyat çok uygun. Piyasayı düşürme lütfen bende satmayı düşünüyorum.
rakunn' Alıntı: Fiyatı uygun tuttuğumu düşünüyorum, aracı veya güvence için discord üzerinden görüşebiliriz. Genişletmek için tıklayın ... usta fiyat çok uygun. Piyasayı düşürme lütfen bende satmayı düşünüyorum.