20 Ocak 2024 #1 Oyunların Hastası Uzman Üye Katılım 27 May 2022 Mesajlar 179 Çözümler 1 Tepki puanı 16 Ödüller 2 Yaş 26 4 HİZMET YILI şimdi herşeyi açıyorum alıştırma modunda enter a bas diyor basıyorum dit sesi çıkıyor fakat hile aktif olmuyor neden acaba bilen varmı
şimdi herşeyi açıyorum alıştırma modunda enter a bas diyor basıyorum dit sesi çıkıyor fakat hile aktif olmuyor neden acaba bilen varmı
Çözüm Erenyx 20 Ocak 2024 Antrenman kısmında enter tuşuna bastıktan sonra herhangi bir oyun modu ölüm maçı dereceli derecesiz farketmez girin. Botlarda görünmeyecektir.
Antrenman kısmında enter tuşuna bastıktan sonra herhangi bir oyun modu ölüm maçı dereceli derecesiz farketmez girin. Botlarda görünmeyecektir.
20 Ocak 2024 #2 Erenyx Süper Üye Katılım 3 Mar 2018 Mesajlar 987 Çözümler 203 Tepki puanı 236 Ödüller 8 Yaş 23 8 HİZMET YILI Antrenman kısmında enter tuşuna bastıktan sonra herhangi bir oyun modu ölüm maçı dereceli derecesiz farketmez girin. Botlarda görünmeyecektir. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Antrenman kısmında enter tuşuna bastıktan sonra herhangi bir oyun modu ölüm maçı dereceli derecesiz farketmez girin. Botlarda görünmeyecektir.