Üye
Onerebilcegin satici varmi ve forumda taninan bir satici olursa iyi olurGenel olarak Türk satıcılardan ürün almanı pek önermem 1 haftada 2 haftada garanti ban yersin. Hele ki vista dan hiç almanı önermem adamlar parayı alırken 5 dakikada alıyor iade yapmaları gerektiğinde 1 haftada yapıyorlar bildiğin süründürüyorlar kalitesiz iş yapıyorlar.
Teşekkür ederimGenel olarak Türk satıcılardan ürün almanı pek önermem 1 haftada 2 haftada garanti ban yersin. Hele ki vista dan hiç almanı önermem adamlar parayı alırken 5 dakikada alıyor iade yapmaları gerektiğinde 1 haftada yapıyorlar bildiğin süründürüyorlar kalitesiz iş yapıyorlar.
Discorddan yaz bana dostum hem piyasa hem ürünler hem satıcılar hakkında bilgi vereyim 2 senedir kullanmadığım hile, spoofer ya da bir şey satın almadığım türk satıcı kalmamıştır ve paranla rezil eder bu satıcılar seni.. Soldaki profil resmimin altlarında dc logosu var emoji şeklinde oradan dc ıdmi kopyala istek atOnerebilcegin satici varmi ve forumda taninan bir satici olursa iyi olur
Teşekkür ederim
Profilini acmio herlde yetki olmadi icinDiscorddan yaz bana dostum hem piyasa hem ürünler hem satıcılar hakkında bilgi vereyim 2 senedir kullanmadığım hile, spoofer ya da bir şey satın almadığım türk satıcı kalmamıştır ve paranla rezil eder bu satıcılar seni.. Soldaki profil resmimin altlarında dc logosu var emoji şeklinde oradan dc ıdmi kopyala istek at
Bu üyenin, tam profilini kimlerin görebileceğini sınırlarDiscorddan yaz bana dostum hem piyasa hem ürünler hem satıcılar hakkında bilgi vereyim 2 senedir kullanmadığım hile, spoofer ya da bir şey satın almadığım türk satıcı kalmamıştır ve paranla rezil eder bu satıcılar seni.. Soldaki profil resmimin altlarında dc logosu var emoji şeklinde oradan dc ıdmi kopyala istek at
eternall_Profilini acmio herlde yetki olmadi icin
Bu üyenin, tam profilini kimlerin görebileceğini sınırlar
Bilgilendirmen icin teşekkür ederimMerhabalar , forum üzerinde 200+ başarılı satışım var valorant ürünü aradığını gördüm konumu incelemen için bırakıyorum discord linkim konuda mevcut referanslarıma ve yorumlarıma bakabilirsin https://memoryhackers.org/konular/v...r-cheat-wi-n-10-11.293062/page-9#post-6502966 ( TELEGRAM LİNKİM MEVCUT)
Websiteme profilimden ulaşabilirsiniz. Otomatik teslimattır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?