Alıyorum Valorant hile ariyorum öneren var mi?

Üye
Vistanin hilesine baktim 2k lifetime bide vgc bypass spoofer var piyasada buna bnezer 2k bandinda hile ariyorum bulmassam vistadan alcam yanlis anlasilmasin vistayi kotulemiyorum oylede niyetim yok zaten acilinden onerin.

Bu kullanıcıyla herhangi bir ticari etkileşimde bulunmak istiyorsanız, lütfen forumdan uzaklaştırıldığını unutmayın.
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Genel olarak Türk satıcılardan ürün almanı pek önermem 1 haftada 2 haftada garanti ban yersin. Hele ki vista dan hiç almanı önermem adamlar parayı alırken 5 dakikada alıyor iade yapmaları gerektiğinde 1 haftada yapıyorlar bildiğin süründürüyorlar kalitesiz iş yapıyorlar.

Üye
Genel olarak Türk satıcılardan ürün almanı pek önermem 1 haftada 2 haftada garanti ban yersin. Hele ki vista dan hiç almanı önermem adamlar parayı alırken 5 dakikada alıyor iade yapmaları gerektiğinde 1 haftada yapıyorlar bildiğin süründürüyorlar kalitesiz iş yapıyorlar.
Onerebilcegin satici varmi ve forumda taninan bir satici olursa iyi olur

Teşekkür ederim

Bu kullanıcıyla herhangi bir ticari etkileşimde bulunmak istiyorsanız, lütfen forumdan uzaklaştırıldığını unutmayın.
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Onerebilcegin satici varmi ve forumda taninan bir satici olursa iyi olur

Teşekkür ederim
Discorddan yaz bana dostum hem piyasa hem ürünler hem satıcılar hakkında bilgi vereyim 2 senedir kullanmadığım hile, spoofer ya da bir şey satın almadığım türk satıcı kalmamıştır ve paranla rezil eder bu satıcılar seni.. Soldaki profil resmimin altlarında dc logosu var emoji şeklinde oradan dc ıdmi kopyala istek at

Üye
Discorddan yaz bana dostum hem piyasa hem ürünler hem satıcılar hakkında bilgi vereyim 2 senedir kullanmadığım hile, spoofer ya da bir şey satın almadığım türk satıcı kalmamıştır ve paranla rezil eder bu satıcılar seni.. Soldaki profil resmimin altlarında dc logosu var emoji şeklinde oradan dc ıdmi kopyala istek at
Profilini acmio herlde yetki olmadi icin

Bu üyenin, tam profilini kimlerin görebileceğini sınırlar

🎯 The Best Provider 🎯
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
Üye