Üye
2 aydır ban yemeyenler var
public bir hile çok bir anlamı yok legit oynamanınMerhabalar hile hakkında bir kaç sorum olacak.1- En fazla kaç gün oynarsam ban yerim ful legit oynayacağım.
2- Main hesapta açmak mantıklı mı ?
3-Ban yersek açmak mümkün mü format olmadan.
4-1 2 gün oynamak için sizce mantıklı mı hile açmak / en fazla kaç gün ban yemediniz ?/
Merhabalar hile hakkında bir kaç sorum olacak.1- En fazla kaç gün oynarsam ban yerim ful legit oynayacağım.
2- Main hesapta açmak mantıklı mı ?
3-Ban yersek açmak mümkün mü format olmadan.
4-1 2 gün oynamak için sizce mantıklı mı hile açmak / en fazla kaç gün ban yemediniz ?/
hocam tam aklımdaki sistem hesap kas birkaç skin al sat ortalama ne kadara satıyorsunuz ?Son olarak ne olursa olsun rapor yememeye çalış küfür sabote falan dahil hiç bir şekilde rapor edilmemeye çalış ki hesap ban yemesin
- Legit oynarsan ama harbi legit uzun süre oynarsın ( 20'den fazla hesap satışı yaptım ve ban yiyen olmadı 2 kısım oynadım )
- Sana kalmış bir karar buna bir şey diyemem ama yan hesaplar açarak oynayabilirsin
- 2 kısım geçti 20 den fazla hesap sattım sadece kendime ait olan 10 hesaptan 1 tanesi sadece hesap banı yedi hwid yemedim
- Yanı eğlencesine girebilirsin ban yiyen hesap benim hatamdan dolayı yedi hile 4 aydan beri fix yemedi inşallah yemez
Anana da sövseler cevap verme sen raporla hakaretten geç cevap verme kesinlikle !
buradan fazla yazamıyorum kurallar gereği ama şöyle diyim 1200 vp oyun içinden alıp neon karakteri etkinleştirdin 80 TL ye satarsın rankıda plat dia falan olsun yeterli kendine göre liste hazırlayabilirsin istersen discorddan yaz daha detaylı yazabilirim daha fazla kar elde etmek için yaz LazHayalet#6075hocam tam aklımdaki sistem hesap kas birkaç skin al sat ortalama ne kadara satıyorsunuz ?
Hocam lütfen bana özelden anlatın banını nasıl kaldırdığını yardımcı olursan çok mutlu olurumSorulariniza su sekilde cevap verebilirim
1- Super uyeler ve uzerine acik oldugundan uzun bir sure goturecektir legit oynuyarak diamond gibi ranklara kasabilirsiniz gibi.
2-Main hesapta acmak mantikli degil sifir ilk 10 mac oynanmis hesaplar satin alip oynayabilirsiniz veya kendiniz kasabilirsiniz
3- Acmak mumkun ancak bazilarinda free yontemler calismiyor para verip spoofer almaniz gerekebilir (ben en az 50 kez banimi kaldirmisimdir)
4- Daha oynamadim cevap veremiyecegim
anakart ipsini değiştirip format atıp bios değişip sonra spoof atmıştım ama bugün spoof attıktan beridir yani 14 gündür hile kullanılmamasına rağmen pc de ban yedim dediğiniz gibi pc ye bir imza bırakılıyor anladığım kadarıyla misal veriyorum ben şundan şüpheleniyorum pc de açılan gmailler olabilir herhangi bişey olabilir eğer öyle birşeyse pc ye format attıktan sonra hiçbir şekilde işlerini pc den halletmiyceksin ben bunu anladımDediğiniz yarı doğru yarı yanlış, Vanguardın tam olarak HWID'yi tanımlamak için neleri kullandığını Vanguard ekibi dışında kimse bilmiyor. Ama bilinenler arasında SMBIOS datası, MAC adresiniz, VolumeID datası ve ban yediğiniz zaman bilgisayarınıza yerleştirilen imzalar var. Format gerekmesinin asıl sebebi de bu.
PCde açılan gmaile v.s bakmıyor, format atmanız gerekiyor çünkü tam olarak neye imza bırakıyor kimse tam olarak emin değil.anakart ipsini değiştirip format atıp bios değişip sonra spoof atmıştım ama bugün spoof attıktan beridir yani 14 gündür hile kullanılmamasına rağmen pc de ban yedim dediğiniz gibi pc ye bir imza bırakılıyor anladığım kadarıyla misal veriyorum ben şundan şüpheleniyorum pc de açılan gmailler olabilir herhangi bişey olabilir eğer öyle birşeyse pc ye format attıktan sonra hiçbir şekilde işlerini pc den halletmiyceksin ben bunu anladım![]()
kanka format attım zaten ama 14 gün oynadım 15. gün yedim banı saçma bir şekilde onu diyorumPCde açılan gmaile v.s bakmıyor, format atmanız gerekiyor çünkü tam olarak neye imza bırakıyor kimse tam olarak emin değil.
Günle alakası olduğunu sanmıyorum, BIOS versiyonunuzu değiştirmediyseniz sebebi büyük ihtimalle budur.kanka format attım zaten ama 14 gün oynadım 15. gün yedim banı saçma bir şekilde onu diyorum
değiştirdim kanka herşey takır takır yapılıydı hiç sıkıntı yaşamadım 15 gün boyunca dediğim gibi , spoof attım format attım bios değiştirdim c de ban yemiştim garanti olsun diye c ye bile kurmadım valoyu d ye kurdumGünle alakası olduğunu sanmıyorum, BIOS versiyonunuzu değiştirmediyseniz sebebi büyük ihtimalle budur.