Valorant Hile Hakkında Bir Kaç Soru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
1-legitsen 10 11 legit değilsen 5 6 maç ideal.

2-mainde açmak mantıklı değil sadece yan hesaptan oyna para yatırmadığın bir hesap olsun çünkü hwid spoofer çalışmayabilir.

3-ban yersen açma ihtimalin düşük çünkü genellikle hwid spoofer lar çalışmaz.

4-daha denemediğim için bilmiyorum ama legitsen bile 15 20 maçtan sonra ban yeme ihtimalin var.

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
full legitse rapor yemezse ban yemezsin
mainde kesinlikle açma (sen bilirsin fakat riskli)
iyi forumlar

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
ya ben anlamıyorum bazen oyuna gelıyolar adam 6 ci elde 30 40 vuruyo :)

~
Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Ana hesabında kullanmanı gerektirecek bir sebebin yoksa kullanma ban konusuna gelince hile keşfedilmişse ban yemen olası ama şuan keşfedilmediği için ( kime göre neye göre ) daha az olasılık :) anlican şans meselesi belki hademeye kalırsın belki kız yurduna

Griffin Premium
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
1- Report sayına bağlı değişir genel olarak report yemezsen uzun süre oynayabilirsin
2- Main hesapta açmanın bir anlamı yok fakat en azından içinde bp olan bir hesapta oynarsan fazla şüphelenmezler
3- Format olmadan banını açman free bir method ya da spooferla %10 ihtimal paralı spooferlar bile garanti vermiyor formatsız valorant loglarını bilgisayarında kalma ihtimali olduğundan
4- Sadece 5-6 maç atmak için 7-8 saat kadar uğraşıp ban açtım 1-2 gün oynayabileceksin deseler hiç düşünmeden kabul ederdim

Üye
Ödüller
4
9 HİZMET YILI
Bide report edilenler incelemeye alınıyor mu cs de ki gibi sistem var mı acaba

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bence full legit oynayabilirsin bir kaç konuda okumuştum başından beri kullanıyorlarmış

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Merhabalar hile hakkında bir kaç sorum olacak.
1- En fazla kaç gün oynarsam ban yerim ful legit oynayacağım.
2- Main hesapta açmak mantıklı mı ?
3-Ban yersek açmak mümkün mü format olmadan.
4-1 2 gün oynamak için sizce mantıklı mı hile açmak / en fazla kaç gün ban yemediniz ?/
public bir hile çok bir anlamı yok legit oynamanın
main hesapta hiç bir hile açılmaz her hilenin ban riski var sonra benim bilmem kaç k lık hesabım banlandı diye ağlamayın
ban yersen bazı cleanerlar ile yada bazı spoofer ürünleri satın alarak açabilirsin
eğlence hilesi çok elo kasmak için söyliyemem

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
Merhabalar hile hakkında bir kaç sorum olacak.
1- En fazla kaç gün oynarsam ban yerim ful legit oynayacağım.
2- Main hesapta açmak mantıklı mı ?
3-Ban yersek açmak mümkün mü format olmadan.
4-1 2 gün oynamak için sizce mantıklı mı hile açmak / en fazla kaç gün ban yemediniz ?/
  1. Legit oynarsan ama harbi legit uzun süre oynarsın ( 20'den fazla hesap satışı yaptım ve ban yiyen olmadı 2 kısım oynadım )
  2. Sana kalmış bir karar buna bir şey diyemem ama yan hesaplar açarak oynayabilirsin
  3. 2 kısım geçti 20 den fazla hesap sattım sadece kendime ait olan 10 hesaptan 1 tanesi sadece hesap banı yedi hwid yemedim
  4. Yanı eğlencesine girebilirsin ban yiyen hesap benim hatamdan dolayı yedi hile 4 aydan beri fix yemedi inşallah yemez :)
Son olarak ne olursa olsun rapor yememeye çalış küfür sabote falan dahil hiç bir şekilde rapor edilmemeye çalış ki hesap ban yemesin ;) Anana da sövseler cevap verme sen raporla hakaretten geç cevap verme kesinlikle !

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
  1. Legit oynarsan ama harbi legit uzun süre oynarsın ( 20'den fazla hesap satışı yaptım ve ban yiyen olmadı 2 kısım oynadım )
  2. Sana kalmış bir karar buna bir şey diyemem ama yan hesaplar açarak oynayabilirsin
  3. 2 kısım geçti 20 den fazla hesap sattım sadece kendime ait olan 10 hesaptan 1 tanesi sadece hesap banı yedi hwid yemedim
  4. Yanı eğlencesine girebilirsin ban yiyen hesap benim hatamdan dolayı yedi hile 4 aydan beri fix yemedi inşallah yemez :)
Son olarak ne olursa olsun rapor yememeye çalış küfür sabote falan dahil hiç bir şekilde rapor edilmemeye çalış ki hesap ban yemesin ;) Anana da sövseler cevap verme sen raporla hakaretten geç cevap verme kesinlikle !
hocam tam aklımdaki sistem hesap kas birkaç skin al sat ortalama ne kadara satıyorsunuz ?

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
hocam tam aklımdaki sistem hesap kas birkaç skin al sat ortalama ne kadara satıyorsunuz ?
buradan fazla yazamıyorum kurallar gereği ama şöyle diyim 1200 vp oyun içinden alıp neon karakteri etkinleştirdin 80 TL ye satarsın rankıda plat dia falan olsun yeterli kendine göre liste hazırlayabilirsin istersen discorddan yaz daha detaylı yazabilirim daha fazla kar elde etmek için yaz LazHayalet#6075

Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Hwid banını format atıp anakartın destekliyor ise spoof atarak kaldırabilirsin.

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Sorulariniza su sekilde cevap verebilirim
1- Super uyeler ve uzerine acik oldugundan uzun bir sure goturecektir legit oynuyarak diamond gibi ranklara kasabilirsiniz gibi.
2-Main hesapta acmak mantikli degil sifir ilk 10 mac oynanmis hesaplar satin alip oynayabilirsiniz veya kendiniz kasabilirsiniz
3- Acmak mumkun ancak bazilarinda free yontemler calismiyor para verip spoofer almaniz gerekebilir (ben en az 50 kez banimi kaldirmisimdir)
4- Daha oynamadim cevap veremiyecegim
Hocam lütfen bana özelden anlatın banını nasıl kaldırdığını yardımcı olursan çok mutlu olurum

Ultra Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
1- Hile ud olmadıkca legit oynarsan ban yemessin
2- Riskli
3- Şuanda forumda çalışan spoofer yok, ücretli bi şekilde alabilirsin
4- 1-2 gün kullancaksan açma ban yersen 3 ay giremessin

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Dediğiniz yarı doğru yarı yanlış, Vanguardın tam olarak HWID'yi tanımlamak için neleri kullandığını Vanguard ekibi dışında kimse bilmiyor. Ama bilinenler arasında SMBIOS datası, MAC adresiniz, VolumeID datası ve ban yediğiniz zaman bilgisayarınıza yerleştirilen imzalar var. Format gerekmesinin asıl sebebi de bu.
anakart ipsini değiştirip format atıp bios değişip sonra spoof atmıştım ama bugün spoof attıktan beridir yani 14 gündür hile kullanılmamasına rağmen pc de ban yedim dediğiniz gibi pc ye bir imza bırakılıyor anladığım kadarıyla misal veriyorum ben şundan şüpheleniyorum pc de açılan gmailler olabilir herhangi bişey olabilir eğer öyle birşeyse pc ye format attıktan sonra hiçbir şekilde işlerini pc den halletmiyceksin ben bunu anladım :(

assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
anakart ipsini değiştirip format atıp bios değişip sonra spoof atmıştım ama bugün spoof attıktan beridir yani 14 gündür hile kullanılmamasına rağmen pc de ban yedim dediğiniz gibi pc ye bir imza bırakılıyor anladığım kadarıyla misal veriyorum ben şundan şüpheleniyorum pc de açılan gmailler olabilir herhangi bişey olabilir eğer öyle birşeyse pc ye format attıktan sonra hiçbir şekilde işlerini pc den halletmiyceksin ben bunu anladım :(
PCde açılan gmaile v.s bakmıyor, format atmanız gerekiyor çünkü tam olarak neye imza bırakıyor kimse tam olarak emin değil.

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Günle alakası olduğunu sanmıyorum, BIOS versiyonunuzu değiştirmediyseniz sebebi büyük ihtimalle budur.
değiştirdim kanka herşey takır takır yapılıydı hiç sıkıntı yaşamadım 15 gün boyunca dediğim gibi , spoof attım format attım bios değiştirdim c de ban yemiştim garanti olsun diye c ye bile kurmadım valoyu d ye kurdum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...