ticket attim ben biraz önce açarlar mı acaba ondan oncesinde arkadasımın verdıgı farklı bır hesaba gırmıstım acaba o hesapta hıle mi acildi o hesapta uzaklastırılmıs cunku hesaba giren kisilerin loglari belli oluyor cunku ip uzerinden 2. elde tak diye ban yedim sasirdim ben de hile acacak insan degilim valoda sistemim o kadar iyi degil zatenherhangi bir programdan dolayı olabilir vanguardın ne yapacağı hiç belli olmuyor
geri dönüş gelirse açılırsa bu konu altına bildirir misin diğerleri de belki bu sorunu yaşıyordurbende hwid yedim hile açmadığım halde direk ticket attım ben
anladım geçmiş olsunbenım hesabımda ban yedi ama bende hile acmadım ama bende logitecg g300s Makro yazılım vardı baska oyunda makro serbest benımkıde oyle yedı sanırsam ban 3 ay beklıcem bende spooofer arııyorum
ticket attım bekliyorum şuan daTicket atabilirsin konuyla ilgili. Başka bir çözümü yok.
ben reportlanacak kadar iyi değilim zaten 6-8 aydır gırmıyordum arkadasım cagırdı öyle girdim saçma yani çözemedim bu sistemi ben hile kullanmadığımız halde banlanmak garip geliyorÖncelikle geçmiş olsun aynı sorunu yaşadık bende banladim niçin anlamadım büyük ihtimalle reporttan yemişşimdir
kanıtlanmıyormu ki yani koskoca sirket neden böyle bir şey yapıyorlar?ben valoda hile açmadığım halde yedim ticket attım 2 3 defa hepsindede olumsuz yanıt aldım hesap gitti 1600 tl yatırmıştım hile açmadığım halde kalıcı askıya alındıya o koydu be
bunun icin kac ay bekleyecegim peki bilgin var mi?Atılan biletlerle doğru düzgün ilgilenmiyorlar bile ben çok uğraştım ban açtırmak için ama işe yaramamıştı bilet atmak
ilk sefer ban yemen de 3 ay ikinci seferde sınırsız diye biliyorumbunun icin kac ay bekleyecegim peki bilgin var mi?
böyle saçma bir koruma sistemi olamaz ya hayatımda gördüğüm en aptalca sistemilk sefer ban yemen de 3 ay ikinci seferde sınırsız diye biliyorum
açıyorlar eğer ki sebepsiz ban iseticket attim ben biraz önce açarlar mı acaba ondan oncesinde arkadasımın verdıgı farklı bır hesaba gırmıstım acaba o hesapta hıle mi acildi o hesapta uzaklastırılmıs cunku hesaba giren kisilerin loglari belli oluyor cunku ip uzerinden 2. elde tak diye ban yedim sasirdim ben de hile acacak insan degilim valoda sistemim o kadar iyi degil zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?