Belki sistem hatasıdır açtılarmı dön kankam
Hocam reporttanda yeniliyor
nereden bulacağım bilgilendirme şansın var mı?yeni spoofer vardı onu kullanabilirsin
lpreborn yani lol scripti de kullanıyorum ki zaten valoranta bayadır girmiyordum sanırım kalıntıları temizlemedigim icin algilamis olabilir mi saçma bir koruma sistemleri var sen hile açmıyorsun ama oyunda banlanıyorsun aptalca bir sistemhocam vanguard açıken pc de başka bir oyunun hilesini dahil bulundurmayın diyelim cod da hile kulanıyorsun vanguardı silip pc yi resleyip codu oynayıp valorantda gireceğin zaman hileyi shift+del ile kalacı olarak silip ccleaner ile de pc yi temizliyip res atıp vanguardı kurup öyle girin
tamamdı teşekkürlereve ticket attığımda riota 3 ay dedi ama hwid ban için 3 ay dedi yani o an ban yiyen hesabın gidiyo o kalkmıyo
merhaba dm gönderdim bakabilir misin acaba ?Valorant harici oyunlarda kullanınca da ban yiyorsun şu sıralar sanırım vanguard algılıyor direkt bende lpreborn kullandığım için yedim ertesi gün kaldırdım![]()
ticket aç onlar zaten kontrol eder hile yoksa açarlar 24 saat içerisindeMerhabaa bugün spike rush attiktan sonra derecesiz girdim oyunun 2. elinde kalıcı olarak uzaklastırıldın yazısı cıktı ki ben arka planda hileye dair hiçbir şey açmadım bu tarz sorun yasayan arkadaşlar var ise konu altına gelebilir mi yanlış yere açtıysam kusura bakmayın ilk defa konu açıyorum.
Arka plan da ise bunlar çalışıyordu.
Ekli dosyayı görüntüle 74647