30 Mar 2021 #1 smtkrrsln S Üye Katılım 26 Nis 2020 Mesajlar 16 Tepki puanı 2 Ödüller 4 Yaş 30 6 HİZMET YILI Arkadaşlar ben valorantta hile kullanmamama rağmen van152 yani hwid ban yedim bunun sebebi ne olabilir yardımcı olabilirmisiniz ticket attım 3 gündür geri dönmediler.Şimdiden teşekkürlr.
Arkadaşlar ben valorantta hile kullanmamama rağmen van152 yani hwid ban yedim bunun sebebi ne olabilir yardımcı olabilirmisiniz ticket attım 3 gündür geri dönmediler.Şimdiden teşekkürlr.
Çözüm #Roaccat 30 Mar 2021 Vanguard bilgisayarındaki herhangi bir şeyi 3. parti yazılım olarak algılayıp ban atmış olabilir. Herhangi bir macro yazılımı veya cr4ck oyun indirsen dahi bu tarz bir durumla karşılaşabiliyorsun. HWID banlar atıldığı tarihten itibaren 3 ay süreli atılıyor yani 3 ay sonra banınız açılır. Ticket atıp sorabilirsiniz başka yapabilecek bir şey yok.
Vanguard bilgisayarındaki herhangi bir şeyi 3. parti yazılım olarak algılayıp ban atmış olabilir. Herhangi bir macro yazılımı veya cr4ck oyun indirsen dahi bu tarz bir durumla karşılaşabiliyorsun. HWID banlar atıldığı tarihten itibaren 3 ay süreli atılıyor yani 3 ay sonra banınız açılır. Ticket atıp sorabilirsiniz başka yapabilecek bir şey yok.
30 Mar 2021 #2 #Roaccat Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın. Emektar Üye Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 4,595 Çözümler 1,842 Tepki puanı 2,297 Ödüller 18 10 HİZMET YILI Vanguard bilgisayarındaki herhangi bir şeyi 3. parti yazılım olarak algılayıp ban atmış olabilir. Herhangi bir macro yazılımı veya cr4ck oyun indirsen dahi bu tarz bir durumla karşılaşabiliyorsun. HWID banlar atıldığı tarihten itibaren 3 ay süreli atılıyor yani 3 ay sonra banınız açılır. Ticket atıp sorabilirsiniz başka yapabilecek bir şey yok. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Vanguard bilgisayarındaki herhangi bir şeyi 3. parti yazılım olarak algılayıp ban atmış olabilir. Herhangi bir macro yazılımı veya cr4ck oyun indirsen dahi bu tarz bir durumla karşılaşabiliyorsun. HWID banlar atıldığı tarihten itibaren 3 ay süreli atılıyor yani 3 ay sonra banınız açılır. Ticket atıp sorabilirsiniz başka yapabilecek bir şey yok.