11 Eyl 2023 #1 emirrinc E Onaylı Üye Katılım 4 Ağu 2023 Mesajlar 54 Tepki puanı 2 Ödüller 1 Yaş 27 2 HİZMET YILI Hileyi aktifleştirip lobide F1 e basın mesajını aldıktan sonra lobiye girip F1 e basıyorum fakat pc donup mavi ekran veriyor her deneyişimde oluyor bi çözümü var mı windows 10 20H2 kullanıyorum
Hileyi aktifleştirip lobide F1 e basın mesajını aldıktan sonra lobiye girip F1 e basıyorum fakat pc donup mavi ekran veriyor her deneyişimde oluyor bi çözümü var mı windows 10 20H2 kullanıyorum
Çözüm kingangel 11 Eyl 2023 @kingangel A) PC Sürücü ve driever larınızı güncelleyiniz. B) Linklerden Programları kurunuz 1- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) 3- Antivirüs programlarınızı ve Windows Defender kapatın. 4-windows arama kutusuna bu klasör isimlerini tek tek yazarak bulup içindekilerini siliniz. Sistem gerekli olanları silmeyecektir. Temp >>> Prefetch >>> %TEMP% Bunları yaptıktan sonra tekrar deneyiniz.
@kingangel A) PC Sürücü ve driever larınızı güncelleyiniz. B) Linklerden Programları kurunuz 1- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) 3- Antivirüs programlarınızı ve Windows Defender kapatın. 4-windows arama kutusuna bu klasör isimlerini tek tek yazarak bulup içindekilerini siliniz. Sistem gerekli olanları silmeyecektir. Temp >>> Prefetch >>> %TEMP% Bunları yaptıktan sonra tekrar deneyiniz.
11 Eyl 2023 #2 kingangel Süper Üye Katılım 22 Kas 2021 Mesajlar 1,440 Çözümler 353 Tepki puanı 364 Ödüller 8 4 HİZMET YILI @kingangel A) PC Sürücü ve driever larınızı güncelleyiniz. B) Linklerden Programları kurunuz 1- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) 3- Antivirüs programlarınızı ve Windows Defender kapatın. 4-windows arama kutusuna bu klasör isimlerini tek tek yazarak bulup içindekilerini siliniz. Sistem gerekli olanları silmeyecektir. Temp >>> Prefetch >>> %TEMP% Bunları yaptıktan sonra tekrar deneyiniz. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
@kingangel A) PC Sürücü ve driever larınızı güncelleyiniz. B) Linklerden Programları kurunuz 1- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) 3- Antivirüs programlarınızı ve Windows Defender kapatın. 4-windows arama kutusuna bu klasör isimlerini tek tek yazarak bulup içindekilerini siliniz. Sistem gerekli olanları silmeyecektir. Temp >>> Prefetch >>> %TEMP% Bunları yaptıktan sonra tekrar deneyiniz.