Hocam başka bir seçenek olarak aklıma birşey gelmiyor lakin 21h1 işletim sistemini kullanıyorsan belki sorun ondan kaynaklı olabilir işlemci ısınıyor olabilir laptop kullanıyorsan bataryada bir problem olabilir tam olarak sisteminizle ilgili detay verirseniz belki daha iyi yardımcı olabilirim.
Hocam başka bir seçenek olarak aklıma birşey gelmiyor lakin 21h1 işletim sistemini kullanıyorsan belki sorun ondan kaynaklı olabilir işlemci ısınıyor olabilir laptop kullanıyorsan bataryada bir problem olabilir tam olarak sisteminizle ilgili detay verirseniz belki daha iyi yardımcı olabilirim.
ben kullanamıyorum fakat sorun la ilgili aklıma gelen şeyler ya işletim sistemin hile sürümüyle uyumlu değildir ama pc yi kapattına gore bir ihtimal sistemin ısınıyor olabilir sistem bilgilerini atarsan daha kolay yardımcı olabiliriz
konu için biraz geç kalmış olmalıyım fakat kesin çözüm şudur:
ilk önce "windows özelliklerini aç veya kapat" olarak aratıp içerisinde bulunan hyper-v özelliğini devre dışı bırakın ardından isteğe bağlı bios üzerinden sanallaştırma kapatabilirsiniz sorununuz çözülecektir (sadece valorant hilesi ile alakalı bir problem değil memory hackers loader açtığınız taktirde eğer hyper-v özelliğiniz aktif ise mavi ekran hatası alırsınız)