Uzman Üye
https://memoryhackers.org/konular/formatsiz-windows-10-surum-nasil-degistirilir.258727/benimki win 10 22h2 sürümü ve valorant desteklemiyor sizden isteğim beni pc sıfırlamadan sürüm sürüm değiştirebileceğim yöntem gösterin yada bu sorun üzerinde çalışın hilenin desteklediği sürüm 21h2 yardım ederseniz sevinirim
peki hocam hangi sürüme geçmemi önerirsiniz
1909 bende bu sürümü kullanıyorumpeki hocam hangi sürüme geçmemi önerirsiniz
bende aynı hatayı alıyodum denemekten vazgeçtimbenimki win 10 22h2 sürümü ve valorant desteklemiyor sizden isteğim beni pc sıfırlamadan sürüm sürüm değiştirebileceğim yöntem gösterin yada bu sorun üzerinde çalışın hilenin desteklediği sürüm 21h2 yardım ederseniz sevinirim
sen onaylı üye değilsin ki nasıl kullanıyorsun1906 kullanıyorum hile çalışıyor öneririm iyi forumlar.
Win 11 geçir knka rahat edersinbenimki win 10 22h2 sürümü ve valorant desteklemiyor sizden isteğim beni pc sıfırlamadan sürüm sürüm değiştirebileceğim yöntem gösterin yada bu sorun üzerinde çalışın hilenin desteklediği sürüm 21h2 yardım ederseniz sevinirim
zaten win 11 di onda hiçbişe yapamıyodum bu yine iyi önermem win 11 iWin 11 geçir knka rahat edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?