ben unlost ve mito izledim hep birara twitch'i kapattım 30 dk sonra girdiğimde düşmüştü lol hesabını bağlanman lazım tw'yeya adam çok iyidir. yada hile. ama ses vermediysen muhtemelen hiledir. bir şekilde çıkarmışlardır hilesini
Post automatically merged:
bu arada nasıl key alabildiniz hocam
klasık turk mılletı hılesız oyun tuzsuz yemek gıbı gelıyor nolucakdostum daha dur oyun çıkmadı sadece drop düşüre bilen oynaya biliyor. bı dur bekle oyun çıksın beta olarak herkeze erişim verilsin elbette gelecektir. Bence oyunu bir anlayıp ondan sonra hile beklememiz daha dogru
malesef şu sıralar özellikle herkezde esp olur olduklasık turk mılletı hılesız oyun tuzsuz yemek gıbı gelıyor nolucak
sencede normal degılmı abı kımde yokkı seckın uye olan ısı hıle almak zatenmalesef şu sıralar özellikle herkezde esp olur oldu
e özelden gönder kanka yada dıscord varssa ekle at adamaHilesini yapmışlar ama link paylaşmak yasak olduğu için paylaşamıyrum
ever riotvalorant oyunun kururucu riot deiylmi ?
işte bende öyle duydum ondan sordum bir iki de videoya denk geldimkanka benim bildiğim hile yapıldı ama emin değilim sadece söylenti olarak duydum
ben hile gördüm bi videodaValorantta hile yapılmayacak diye duydum en başta öyle demişti riot
baktım da çok iyi çalışmıyor ya denedim çok hoşuma gitmediforumda bi adet hile var ona bi gözat derim
Oyun daha çıkmadı abi dncjdMerhaba valoranta hile gelicek mi ? Valorant hack bölümü açılmış ama bilemedim
çok sağlıklı çalışmıyorvalorant hilesi valorant bölümünden var bakabilirmisiniz
reis twitch yayıncıları var bazıları ama bılındık kısıler lol partnerleri onları ızleyınce düşüyor şans işi ama bana 2.5 gun izlediğimde dustu kımısıne 12 gundeya adam çok iyidir. yada hile. ama ses vermediysen muhtemelen hiledir. bir şekilde çıkarmışlardır hilesini
Post automatically merged:
bu arada nasıl key alabildiniz hocam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?