- Yasaklandı
-
Banlı Üye
Bence Zor Gelirgelecek gibi hissediyorum umarım gelir en yakın sürede
Bencede BroO oyunun hilesi gelse bile kısa sürede fix yiyecegini düşünüyorum
oyunun koruması fasa fiso aga çıkaran çıkarmış ama dedigim gibi paralı ve pahalı beleş bi oyun için paralı bi hile almam ben ayrıca oyunda bi amaç yok yani hadi dereceli olsa gider para verilir de ne yaptıgın belli degil oyunda şuan beleş hile olsa hemen çökerimbu oyunda hile bence biraz zor çıkar agaçünkü oyunun koruması yüksek.oyun kurulumda bilgisayara bir sistem kuruyor ve bilgisayarını yeniden başlatmanı istiyor.çıkarabilirler belki ama çok çok çok uzun zaman sonra oda beeelki
çıkardılar mı aaaa öh be yuhoyunun koruması fasa fiso aga çıkaran çıkarmış ama dedigim gibi paralı ve pahalı beleş bi oyun için paralı bi hile almam ben ayrıca oyunda bi amaç yok yani hadi dereceli olsa gider para verilir de ne yaptıgın belli degil oyunda şuan beleş hile olsa hemen çökerim
oyunda şuan dereceli sistem yok diye biliyorum 2 3 hafta sonra gelecek diyorlar ama amaçsız gene de hiç bir zaman bir cs go olamaz.. lol gibi özel yetenekler var çok saçmaçıkardılar mı aaaa öh be yuh
oyun çok amaçsız aga.belli bir amacın yok.dereceli sistemi var oyunda bide derecesiz var ama amacı yok yani.giriyorsun oyun atıyorsun xp veriyor sadece.silah deseni almak için yada ne bilim markette alış veriş için yükseltme için gerçek para yatırman gerekli.yani oyun hernekadar ücretsiz olsada şuanda benim gözümde p2w oyunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?