Üye
pardon hocam, arkadaş yanlış yazdığı için çok üzgün tek ayak üzerinde beklesin mi ?Balorant için olsa duramazsın, valoranttır o. Ayrıca kendine ait olmayan şeyleri paylaşmanı önermiyorum.
Kendisi bilir ona ceza veremem sonuçtapardon hocam, arkadaş yanlış yazdığı için çok üzgün tek ayak üzerinde beklesin mi ?
Ban durumu yok hepsini kullandim ban yemedim ban yediklerimin disinda 4,5 tane varDostum öncelikle kurallara aykırı değil bildiğim kadarıyla, hatta sitede paylaşılan eski bir hile de cracked idi. Ama pek çalışacağını sanmıyorum dediğiniz "4,5" adet hilenin. Büyük ihtimalle çoktan ban yediriyordur bile.
hile daha dün piyasaya sürüldü sürülür sürülmez aldımÖzelden iletişime geçip konuşabilirsin ama hilelerin durumu önemli çoktan belli olduysa uğraşmaya değmez
O zaman iletişime geç eğer yaparlarsa işlerine yararsa belki bunun sayesinde herkes yararlanırhile daha dün piyasaya sürüldü sürülür sürülmez aldım
bi işe yararsa umarım diğer forumlar çalmaz :/O zaman iletişime geç eğer yaparlarsa işlerine yararsa belki bunun sayesinde herkes yararlanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?