Onaylı Üye
Neden ve hangi nick discord/valorant?Kardeşim kendini garantiye al sen nickini sil banlatırlar bak seni 3 ay
Merhaba yorum için teşekkürler, rankınız ne idi?hocam 8 gibi müsait olurum özelden yazarsan dcyi vereceğim
hocam daha 3 maç var ondan sonra belli olacak beni kabul edeceksen böyle et be adammmmmMerhaba yorum için teşekkürler, rankınız ne idi?
Ahah sıkıntı yok fakat 8 de aktif olabilir miyim onu bilemem aktif olursam oynayalımhocam daha 3 maç var ondan sonra belli olacak beni kabul edeceksen böyle et be adammmmm
tamamdır özelden mutlaka yaz gireceğin zaman ona göre ayarlayabilirsem kendimi yazayımAhah sıkıntı yok fakat 8 de aktif olabilir miyim onu bilemem aktif olursam oynayalım
İşlerim yoğun müsait olunca yazayım dediğin gibitamamdır özelden mutlaka yaz gireceğin zaman ona göre ayarlayabilirsem kendimi yazayım
kanka bu arkadaşın döneceği yok birlikte girelim istersen özeldenhocam istek attım bakar mısınız
tamamdır atıyorum ömden mesajkanka bu arkadaşın döneceği yok birlikte girelim istersen özelden
istek attım dostum ben de giriyorum gold 3 üm şu an.Kardeşim kendini garantiye al sen nickini sil banlatırlar bak seni 3 ay
nedenrank : altın 1
TR server
Sesli iletişim kurabilen
discord : Telic✦#7680
Hile kullanan arkadaş varsa valorantta takılalım beraber altın 1 deyim ve kademe puanım baya düşük bir maç daha kaybedersem gümüşe düşeceğim bu yüzden arkadaş arıyorum hileli olacak beraber rank kasarız bende fazla kötü oynayan biri değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?