hocam bana da yardımcı olur musunuzrank : altın 1
TR server
Sesli iletişim kurabilen
discord : Telic✦#7680
Hile kullanan arkadaş varsa valorantta takılalım beraber altın 1 deyim ve kademe puanım baya düşük bir maç daha kaybedersem gümüşe düşeceğim bu yüzden arkadaş arıyorum hileli olacak beraber rank kasarız bende fazla kötü oynayan biri değilim
sa hocam eger uzun bi süre hile ile duo girerseniz o kişinin hile oldugunu tespit ederse riot sizide banlar kullanmasanız bile banlama suresı sürelide olabilir kalıcıda onu bilememrank : altın 1
TR server
Sesli iletişim kurabilen
Hile kullanan arkadaş varsa valorantta takılalım beraber altın 1 deyim ve kademe puanım baya düşük bir maç daha kaybedersem gümüşe düşeceğim bu yüzden arkadaş arıyorum hileli olacak beraber rank kasarız bende fazla kötü oynayan biri değilim
hocam gelebilirsen şimdi girelimᎩ u ภ u Ꮥ ꂅ ო Ꮢ ꂅ#1920
Aga ekle oynayalım beraber akşam girerim saat 9 buçuk gibi
ne varsa hocam?varsa benimle özelden iletişime geçerse sevinirim
bencede ismini vs yazma görür ss atarlarrank : altın 1
TR server
Sesli iletişim kurabilen
valorant kanka ss alıp ticket açılırsa yersin banı genelde anonim ol dc de buluş sen istek atNeden ve hangi nick discord/valorant?
haha aynen oyle bn pubg mobile de eklesinler die ıd yazmıştım başıma geldi boyle bi olay .dKardeşim kendini garantiye al sen nickini sil banlatırlar bak seni 3 ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?